ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.411
- Πόντοι
- 5.006
ΦτερούδεςΣεσημασμένοι ομοφυλόφιλοι....
ΦτερούδεςΣεσημασμένοι ομοφυλόφιλοι....
Χασκογελάνε μόνοι τους,σαν τους γέρους του Μάπετ Σόου....Φτερούδες
χοντρο.Χασκογελάνε μόνοι τους,σαν τους γέρους του Μάπετ Σόου....
Τύπε Λες η χοντρή κολονπιάνα του Αλεξ, να είναι χοντροπούτσης κολομπιάνος;Εντωμεταξύ κάτι μουνόπανα κοροϊδεύουν Άγιο και Αντζελο και Λέσχη...
Τους έχει φάει η αγαμία,δεν έχουν κάτι άλλο να ασχοληθουν....
Τύπε ο παππούς έχει καιρό να ποστάρει στη λέσχη αλτζχάϊμερ. λες να χέστηκε;Φτερούδες
ερχονται γιορτες διαλεξε πιο ρολοι θα μου κανεις δωρο γιατι οι αλλοι ειναι ματζιρηδες,ΓΙΟΥΦΤΟΙ και τσιγκουνηδεςΤύπε ο παππούς έχει καιρό να ποστάρει στη λέσχη αλτζχάϊμερ. λες να χέστηκε;
ρε τυπε ο τυποσ τυπος εφυγε απο τη λεσχη αλτζχαϊμερ και τους πετσοκοψε τους εσβησε τα ονειρα τους γαμησε το ειναιερχονται γιορτες διαλεξε πιο ρολοι θα μου κανεις δωρο γιατι οι αλλοι ειναι ματζιρηδες,ΓΙΟΥΦΤΟΙ και τσιγκουνηδες
πιο χοντρο απο την κολομπιανα του αλεξ;χοντρο.
τυπε μιλαμε για ποιοτικό σκουπιδιασμαΧασκογελάνε μόνοι τους,σαν τους γέρους του Μάπετ Σόου....
Ναι ρε τυπε επόμενο βήμα είναι να βαλει ο ψυχωσικός ψευτογιτατρός το πουλί του να κάνει λογαριασμό για να μου τη πει..Εντωμεταξύ κάτι μουνόπανα κοροϊδεύουν Άγιο και Αντζελο και Λέσχη...
Τους έχει φάει η αγαμία,δεν έχουν κάτι άλλο να ασχοληθουν....
Διαγωνισμός ποιός θα πεί την μεγαλύτερη μαλακία.....τυπε μιλαμε για ποιοτικό σκουπιδιασμα
Ναι ρε τυπε επόμενο βήμα είναι να βαλει ο ψυχωσικός ψευτογιτατρός το πουλί του να κάνει λογαριασμό για να μου τη πει..
Άλλα είδες εγώ κράτησα επίπεδο....ασχολούμαι μόνο με αρχιδια οχι με αρχιδοτριχες.
πως τους πετσοκοψες ετσι, πως τους εκλεισες το σπίτι, πως τους εχυσες τη φασολαδα απο τη χύτρα δεν ειναι το αλλά, αλλα το έτσι που με τρελενειΔιαγωνισμός ποιός θα πεί την μεγαλύτερη μαλακία.....
Beavis and buthead η φάση.....
πως τους πετσοκοψες ετσι, πως τους εκλεισες το σπίτι, πως τους εχυσες τη φασολαδα απο τη χύτρα δεν ειναι το αλλά, αλλα το έτσι που με τρελενει
τι λεει τύπε ; θα φερεις κανα ναυαγιο γκεστ για σκουπιδιασμα σημερα
Μπα έχω φουσκώσει καργα είμαι αραχτός στο καναπετι λεει τύπε ; θα φερεις κανα ναυαγιο γκεστ για σκουπιδιασμα σημερα
Ξεκινάει Ρεαλ να δούμε ωραία μπαλίτσα....