Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.200
- Πόντοι
- 3.656
Μαλλον για παλουκωμα πας.....Στηρίζω!!![]()
Τωρα βεβαια δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο ή κακο....
Μαλλον για παλουκωμα πας.....Στηρίζω!!![]()
Καταλάβαμε τον υποψιάζεσαι για δυνητικό κωλοσπρωχτηΔεν φτάνει. Πρέπει να εξομολογηθείτε κιόλας.
Μετά θα σας βάλω κάτω από το επιτραχήλιο μου, και θα σας την δώσω (την άφεση αμαρτιών).
γαμανε τα ροδια αλλα αυτος παει για μπανανες.Μας έπρηξες τα αρχίδια με τα ρόδια.
![]()
γαμανε τα ροδια αλλα αυτος παει για μπανανες.![]()
Πήγες φίνο?γαμανε τα ροδια αλλα αυτος παει για μπανανες.![]()
τωρα αρχισανε τα μελομακαρονα.Πήγες φίνο?
ρε μλκ σε λιγο θα μας πεις και για τα σοκολατακια νουαζετα.Τι καβλα είναι αυτό το προκάτ μεξικανικό ρύζι μπαρμπαμπεν
Θα σας κάνω μάγκες εγώ θα σας μάθω υψηλή γαστρονομία κυριζιαρε μλκ σε λιγο θα μας πεις και για τα σοκολατακια νουαζετα.
Κατάλαβατωρα αρχισανε τα μελομακαρονα.
εσυ γσταρονομια που μεχρι χθες οτι πιο ελιτ ετρωγες ηταν κονσερβες λιντλ.Θα σας κάνω μάγκες εγώ θα σας μάθω υψηλή γαστρονομία κυριζια
Με τους νέοι φόροι Κούλη θα είμαι ευχαριστημένος αν δεν τρώω ληγμέναεσυ γσταρονομια που μεχρι χθες οτι πιο ελιτ ετρωγες ηταν κονσερβες λιντλ.
ετρωγες σοκολατακια ελιτσες η σου επεφταν ακριβες?Με τους νέοι φόροι Κούλη θα είμαι ευχαριστημένος αν δεν τρώω ληγμένα
Κάνω σβήσιμο με σαν Μιχάλη Βικένδιος ένα μεροκάμματο Αθηναίου το κιλό αλβανικό τσίπουρο και πούρο ονδουρας σε ζελατίνα θα σέβεσαιετρωγες σοκολατακια ελιτσες η σου επεφταν ακριβες?
Αθηναιε πες "απεταξαμην" τρεις φορές γιατί σε βλέπω χλωμό....θα χεις μπερδεματα με αυτούς που πας να μπλέξεις...Δηλαδή το αποδέχεστε το πουστροκωλομπαριλίκι.
Το πούρο Ονδούρας δεν θέλει να βγάλεις και τη ζελατίνα.... καπνίζεται και έτσι ....Κάνω σβήσιμο με σαν Μιχάλη Βικένδιος ένα μεροκάμματο Αθηναίου το κιλό αλβανικό τσίπουρο και πούρο ονδουρας σε ζελατίνα θα σέβεσαι