Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 41.154
- Πόντοι
- 10.411
Παπουλη καλησπεραΑλειφτήκατε με Τζοτζόμπα;![]()
Δεν συνδιαλέγομαι με αυτούς που συνδιαλέγονται με πούστηδες.Παπουλη καλησπερα
δεν γαμησα κανα αντρικο κωλο ρε Τραγοπαπα απο οτι θυμαμαιΔεν συνδιαλέγομαι με αυτούς που συνδιαλέγονται με πούστηδες.
Πιάνετε όμως ψιλή κουβεντούλα με τους γκέηδες και παίρνει η σούφρα τους αέρα.δεν γαμησα κανα αντρικο κωλο ρε Τραγοπαπα απο οτι θυμαμαι![]()
αντεληφθην.....ζητω συγνωμηΠιάνετε όμως ψιλή κουβεντούλα με τους γκέηδες και παίρνει η σούφρα τους αέρα.
Δεν φτάνει. Πρέπει να εξομολογηθείτε κιόλας.αντεληφθην.....ζητω συγνωμη
ελα μια βαιμπερ μην σε γαμησω
Νάκα!αντεληφθην.....ζητω συγνωμη
ελα μια βαιμπερ μην σε γαμησω
Α γεια σου του το έιπα και εγω του κωλομπαρα,και πουτσα τουΔεν συνδιαλέγομαι με αυτούς που συνδιαλέγονται με πούστηδες.
τι ειναι νακα
βρε μουνοπανα ξεχαστηκα ...δουλευω σαν σκυλι 16ωρα καπου το μυαλο χωλαινειΑ γεια σου του το έιπα και εγω του κωλομπαρα,και πουτσα του
Το όχι στην καλιαρντή.τι ειναι νακα
Νατα νατααααααααα!!!!!!!Δεν φτάνει. Πρέπει να εξομολογηθείτε κιόλας.
Μετά θα σας βάλω κάτω από το επιτραχήλιο μου, και θα σας την δώσω (την άφεση αμαρτιών).
ειναι δηλωση-μανιφεστο?καποιους θα γαμησω μου φαινεται και ΔΕΝ θα ειναι ο Σεσκουλας![]()
καποιους θα γαμησω μου φαινεται και ΔΕΝ θα ειναι ο Σεσκουλας![]()
ΜΟΝΟ κωλομπαριλικιΔηλαδή το αποδέχεστε το πουστροκωλομπαριλίκι.
Έχουμε επίσημη ομολογία.ειναι δηλωση-μανιφεστο?
Γκαζωμενος μπηκες πατερ....τι εγινε??σου εκοψε το αυγολεμονο???Έχουμε επίσημη ομολογία.
Ετοιμάστε το κονκλάβιο. Οσονούπω θα συνεδριάσει η Ιερά Εξέταση.
Γεμάτο τζομπάνηδες,αρκουδιαραίους και τσιφτετέλληνες το νήμα Παναγιώτατε.Αλειφτήκατε με Τζοτζόμπα;![]()
μαραμενοψωληδεςΓεμάτο τζομπάνηδες,αρκουδιαραίους και τσιφτετέλληνες το νήμα Παναγιώτατε.
![]()