baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.825
- Πόντοι
- 6.035
τωρα ειδα το ξεσπασμα σου διπλα,γιατι τους βριζεις ρε?γαμω το σπιτι τους λεμε....
τωρα ειδα το ξεσπασμα σου διπλα,γιατι τους βριζεις ρε?γαμω το σπιτι τους λεμε....
Ποιος βρίζει που?τωρα ειδα το ξεσπασμα σου διπλα,γιατι τους βριζεις ρε?
ρε μαλακα αφου γαμιουνται....δεν υπαρχουμε μεσα στο γηπεδοτωρα ειδα το ξεσπασμα σου διπλα,γιατι τους βριζεις ρε?
ο φιλος αθηναιος.Ποιος βρίζει που?![]()
να κερασω?
Καλησπέρα αγαπημένοι φίλοι!καλησπερα φιλε-μπαρε
ποιος βλεπεις να την πληρωνει?ρε μαλακα αφου γαμιουνται....δεν υπαρχουμε μεσα στο γηπεδο
οι παικτες...θα φυγει κοσμος,θα ερθουν αλλοι κλπ..Αταμαν τον στηριζωποιος βλεπεις να την πληρωνει?
Φίλος Νιπλης πάντα γλυκομιλητος
Ο φίλος Βάρος έχει νεύρα τον τελευταίο καιρό , μάλλον φταίει ο ανάδρομος ΕρμήςΠοιος βρίζει που?![]()
Τύπε δεν βλέπω να βγάζει Δεκέμβριο ο Αταμάν,δεν θα μάθει ποτέ πώς είναι τα Χριστούγεννα στην Ελλάδαοι παικτες...θα φυγει κοσμος,θα ερθουν αλλοι κλπ..Αταμαν τον στηριζω
Οι σειρές που βλέπει φταίνε.Ο φίλος Βάρος έχει νεύρα τον τελευταίο καιρό , μάλλον φταίει ο ανάδρομος Ερμής![]()
θα μαθει ομως τις χριστοπαναγιες.Τύπε δεν βλέπω να βγάζει Δεκέμβριο ο Αταμάν,δεν θα μάθει ποτέ πώς είναι τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα
Έμαθες κανένα ξόρκι φίλε βάρο?θα μαθει ομως τις χριστοπαναγιες.
Άνοιξε το Viber ρε μουνίκακα!οι παικτες...θα φυγει κοσμος,θα ερθουν αλλοι κλπ..Αταμαν τον στηριζω
Ακόμα εδώ είσαι μωρή πουστάρα;Ο φίλος Βάρος έχει νεύρα τον τελευταίο καιρό , μάλλον φταίει ο ανάδρομος Ερμής![]()
Πότε θα πάμε άνθρωπο ?Τύπε δεν βλέπω να βγάζει Δεκέμβριο ο Αταμάν,δεν θα μάθει ποτέ πώς είναι τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα
Δεν θα πω όχινα κερασω?
περιμενω εχω παραγγειλει και αλβανικο τσιπουρο για τον μεθυστακα της παρεας.Πότε θα πάμε άνθρωπο ?
Περιμένω τύπε να μου πειςΠότε θα πάμε άνθρωπο ?
Άλλος είναι ο μεθύστακας, άλλος παραγγέλνει αλβανικό όμως...περιμενω εχω παραγγειλει και αλβανικο τσιπουρο για τον μεθυστακα της παρεας.
κερναω.Άλλος είναι ο μεθύστακας, άλλος παραγγέλνει αλβανικό όμως...![]()