Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.868
- Πόντοι
- 10.411
Και τα Νεόκτιστα ΑσπροπύργουΑπό τα ωραιότερα προάστια των Αθηνών μαζί με Πέραμα, Νέα ζωή, ταμπούρια, και Καμίνια
Και τα Νεόκτιστα ΑσπροπύργουΑπό τα ωραιότερα προάστια των Αθηνών μαζί με Πέραμα, Νέα ζωή, ταμπούρια, και Καμίνια
Θα σε στείλω και σε ένα μαγαζάκι σα καφενείο αλλά έχει πολύ καλά ψαρικά από ιχθυόσκαλα έχει ο τύπος τρατες, δουλεύει σε αυτόν πολύ φίλη μου καλλιθεα. Γαριδομακαροναδα ψάρια φρεσκα γαρίδες κτλθελω να παω μακη και μπιλη για σουβλακια εκει να δοκιμασω μια μερα που θα θελω να μαχαιρωθω![]()
στον ιπποδρομο κοντα λες μηπως τον πεζουλα ?Θα σε στείλω και σε ένα μαγαζάκι σα καφενείο αλλά έχει πολύ καλά ψαρικά από ιχθυόσκαλα έχει ο τύπος τρατες, δουλεύει σε αυτόν πολύ φίλη μου καλλιθεα. Γαριδομακαροναδα ψάρια φρεσκα γαρίδες κτλ
Όχι θα στείλω πμ,πήγαινε και θα με θυμηθείς.εστειλα ήδηστον ιπποδρομο κοντα λες μηπως τον πεζουλα ?
Προσεχε το το Αλι-εξπρες, παιζει πολυ απατη και μουφα, δεν ειναι σαν το κανονικο Αλι-μπαμπα, διαβασε πρωτα κριτικες για τον εμπορο με τον οποιο θα συναλλαγεις.θα σου κανω ερωτηση να δω τι σκατα ξερεις,θελω να κανω παραγγελια απο αλι μπαμπα εξπρες πως μπορω να δω οτι θα φυγουν απο ευρωπαικη αποθηκη για να μην με μπλοκαρουν τελωνειο?
Ο Πεζούλας είναι για αρχοντους τύπε δεν πάει οποίος και οποίοςστον ιπποδρομο κοντα λες μηπως τον πεζουλα ?
Που είσαι ρε τυπε έχω βγάλει αλερτ αγιο μητσοΟ Πεζούλας είναι για αρχοντους τύπε δεν πάει οποίος και οποίος
Είμαι Παλαιστίνη τυπε στης στοέςΠου είσαι ρε τυπε έχω βγάλει αλερτ αγιο μητσο
εχει φρεσκο ψαρι εκει τυπε? κανα καλο κεμπαπτσιδικο?Είμαι Παλαιστίνη τυπε στης στοές
Ξέρω ένα καλό αλλά θα περιμένεις τύπε λίγο καιρό να το ξαναχτίσουνεχει φρεσκο ψαρι εκει τυπε? κανα καλο κεμπαπτσιδικο?
ειμαι σε διαιτα τυπε θα περιμενω απ εξω οσο χρειαστειΞέρω ένα καλό αλλά θα περιμένεις τύπε λίγο καιρό να το ξαναχτίσουν
Στείλε και εδώ ρε κωλομπαράΌχι θα στείλω πμ,πήγαινε και θα με θυμηθείς.εστειλα ήδη![]()
ζην επικυνδινως τυπεστη μια τηλεοραση η μαγισσα στην αλλη εν αναμονη για το μπασκετακι και η τριτη μπακ απ για αι αμ ε σελεμπριτι.
Έστειλα ρεΣτείλε και εδώ ρε κωλομπαρά
![]()
να κερασω?ζην επικυνδινως τυπε![]()
καλησπερα φιλε-μπαρενα κερασω?
βλεπω η ομαδα καλα τα παει στην τουρκια.καλησπερα φιλε-μπαρε
γαμω το σπιτι τους λεμε....βλεπω η ομαδα καλα τα παει στην τουρκια.![]()