Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.834
- Πόντοι
- 10.411
dontakia πυζαμες νανι αυριο παλι.
![J3TMf6J.gif](https://iili.io/J3TMf6J.gif)
dontakia πυζαμες νανι αυριο παλι.
Δεν ξέρεις τα κατσάβραχα της Μάνης ρε Λάκη?
Με έκανες να αισθάνομαι σαν φθηνή πορνη σε λαιβ του χαγιατε
Κάτι έχω υπόψη μου. Από τηλεόραση είμαι άσχετος, δεν βλέπω ποτέ, τίποτε. Μόνο ενημέρωση πρωι στο ΣΚΑΪ .... κι αυτό στη δουλεια.Δεν ξέρεις τα κατσάβραχα της Μάνης ρε Λάκη?
Αν χρειαστείς βίλλα για λεζάντα, είμαι ο άνθρωπός σου. Θα σε φτιάξω.Μανη το πιο λατρεμένο μέρος στην Ελλάδα
Να κατέβεις εκεί κάτω καλοκαίρι με την οικογένεια και έλα να μου τα πεις εδώ μετάΚάτι έχω υπόψη μου. Από τηλεόραση είμαι άσχετος, δεν βλέπω ποτέ, τίποτε. Μόνο ενημέρωση πρωι στο ΣΚΑΪ .... κι αυτό στη δουλεια.
Έχουμε πει ... ότι έχω μία σχέση με την περιοχή ...Να κατέβεις εκεί κάτω καλοκαίρι με την οικογένεια και έλα να μου τα πεις εδώ μετά
ΟκΈχουμε πει ... ότι έχω μία σχέση με την περιοχή ...
Ρε μαλακα μένω στον κυριμη έναντι πινάκιου φακήςΚάτι έχω υπόψη μου. Από τηλεόραση είμαι άσχετος, δεν βλέπω ποτέ, τίποτε. Μόνο ενημέρωση πρωι στο ΣΚΑΪ .... κι αυτό στη δουλεια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν χρειαστείς βίλλα για λεζάντα, είμαι ο άνθρωπός σου. Θα σε φτιάξω.
Που σαι μωρη νυχου??Συνεργείο καθαρισμού έχεις τελικά ρε μαλάκα ;
Που συμβαίνουν όλα αυτά?
το φειμστορυ βλεπουν τα μαλακισμενα και μιλανε με κωδικους να μην τους παρει χαμπαρι ο χαρτοπολεμος γιατι εχει ανεβασει νημα και δεν παει βημαΤι είναι αυτό ρε μαλακες σίριαλ;
Καλησπέρα αγαπημένε φίλε Βαρε , πάντα γλυκομιλητοςγαμιεστε ολοι.
Όξω, πουστάρα.Καλησπέρα αγαπημένε φίλε Βαρε , πάντα γλυκομιλητος
Παντα γλυκομιλητος.Όξω, πουστάρα.
Ευχαριστώ. Το έχω αυτό.Παντα γλυκομιλητος.
Το εχουμε διαπιστωσει.Αν ελειπε το μουνοπανο ο αντζελο που ολο βριζει,το νημα θα μπορουσε να κανει οπενινγκ στο κατηχητικο.Ευχαριστώ. Το έχω αυτό.
Εννοείται! Αυτός ο σκατοκαριόλης την κάνει τη ζημιά.Το εχουμε διαπιστωσει.Αν ελειπε το μουνοπανο ο αντζελο που ολο βριζει,το νημα θα μπορουσε να κανει οπενινγκ στο κατηχητικο.