baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.819
- Πόντοι
- 6.035
θα κερασω ενα μπουκαλι τσιπουρο τον μπραμπ να τα δει και να μου τα περιγραψει.Αν δεν βρέξεις κώλο,ψάρι δεν τρως
θα κερασω ενα μπουκαλι τσιπουρο τον μπραμπ να τα δει και να μου τα περιγραψει.Αν δεν βρέξεις κώλο,ψάρι δεν τρως
Θα ήταν ενδιαφέρον.....θα κερασω ενα μπουκαλι τσιπουρο τον μπραμπ να τα δει και να μου τα περιγραψει.
Ρε μλκ,ο γερακάρης πρέπει να έριξε πραγματική σφαλιάρα στον ψυχάκια τον γιο τουπω ρε μλκ πως εσπασε ετσι η λεχου.![]()
Που συμβαίνουν όλα αυτά?θα κερασω ενα μπουκαλι τσιπουρο τον μπραμπ να τα δει και να μου τα περιγραψει.
ολα ειναι πραγματικα σε αυτο το υπερθεαμα.Ρε μλκ,ο γερακάρης πρέπει να έριξε πραγματική σφαλιάρα στον ψυχάκια τον γιο του![]()
εκει που συμβαινουν ξυλικια γαμισια μαχες αποκεφαλισμοι πνιγμοι και μοιρολογια.Που συμβαίνουν όλα αυτά?
Συνεργείο καθαρισμού έχεις τελικά ρε μαλάκα ;πεντακαθαρο το νημα...ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ
εκει που συμβαινουν ξυλικια γαμισια μαχες αποκεφαλισμοι πνιγμοι και μοιρολογια.
οταν παρακολουθεις αυτο το υπεθεαμα για να το ερμηνευσεις πρεπει να πιεις 3-4 ποτηρακια αλβανικο τσιπουροΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΦΙΝΑΛΕ ΛΕΜΕ
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ![]()
ναι ρε γκαουκα,ο σπηλιος τσατιστηκε οπως και η καραπουταναρα κορη του.
Η μάνα της ήταν που καιγόταν στον βράχο?
οταν παρακολουθεις αυτο το υπεθεαμα για να το ερμηνευσεις πρεπει να πιεις 3-4 ποτηρακια αλβανικο τσιπουρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι ρε γκαουκα,ο σπηλιος τσατιστηκε οπως και η καραπουταναρα κορη του.
Τι έγινε?ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΦΙΝΑΛΕ ΛΕΜΕ
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ![]()
O μαστρο-βάρος είναι μεγιστάνας.Μαλακες δουλεύω λάντζα 14 ώρες την ημέρα που στο διαολο βρίσκετε χρόνο να βλέπετε αυτά εδώ μου λέτε?
Live barbequeΤι έγινε?
Είχαμε καμιά σφαγή τύπου king of the north??
Ποιον ψήνουν?Live barbeque
![]()
σου κανω δωρεα 1 ευρω να εργαζεσαι 2 ωρες λιγοτεροΜαλακες δουλεύω λάντζα 14 ώρες την ημέρα που στο διαολο βρίσκετε χρόνο να βλέπετε αυτά εδώ μου λέτε?