Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.825
- Πόντοι
- 10.411
Μου φαίνεται θα έχει κάνα δπιτι στο βουνό που βλέπει τα φουγαρα και φαντάζεται ότι είναι στο Λυκαβηττό και βλέπει τις στυλες του Ολύμπιου Διός
![]()
![giphy.gif](https://i.giphy.com/media/l2QDTqHp9W7WIJXlC/giphy.gif)
Μου φαίνεται θα έχει κάνα δπιτι στο βουνό που βλέπει τα φουγαρα και φαντάζεται ότι είναι στο Λυκαβηττό και βλέπει τις στυλες του Ολύμπιου Διός
![]()
δεν μενω περαμα μαν δυστυχως ο φαδερ ειναι νομοταγης πολιτης και δεν πηγε να καταπατησει το βουνο ουτε την σαλαμινα.Μου φαίνεται θα έχει κάνα σπιτι στο βουνό που βλέπει τα φουγαρα και φαντάζεται ότι είναι στο Λυκαβηττό και βλέπει τις στυλες του Ολύμπιου Διός
![]()
Ποια είναι?Όσο για την ταβέρνα λέει αλήθεια αλλα δεν είναι στο Πέραμα αλλα την βλέπεις σπεναντι στη Σαλαμίνα
ΚακιαςΠοια είναι?
Έριξα μια ματιά στο site,καλό φαίνεται.Θα το έχω στα υπόψιν μουΚακιας
Το κακό είναι ότι θα κάνουμε μάγκα και τον χαρτοπολεμο που μεχρι χθες έτρωγε στην καντίνα του ταλιμπαν ψαρονεφρι
Και ο Μητσοτάκης απορώ που δεν έχει βάλει λουκέτο ακόμαΈριξα μια ματιά στο site,καλό φαίνεται.Θα το έχω στα υπόψιν μου
Έχουν πάει και παίκτες του Θρύλου από ότι βλέπω σε φωτο
ΒαρύΤο κακό είναι ότι θα κάνουμε μάγκα και τον χαρτοπολεμο που μεχρι χθες έτρωγε στην καντίνα του ταλιμπαν ψαρονεφρι
Και εγώμονο εγω ειδα τη μαγισσα?
δεν απαντησες στο καλεσμα μου.Και εγώ![]()
Ρε μλκ,μπας και τους σφάζει η Τρίγγου έναν - έναν και στο τέλος που θα φανερωθεί μείνουμε μαλάκες?δεν απαντησες στο καλεσμα μου.![]()
Καλησπέρα φίλε Βάρομονο εγω ειδα τη μαγισσα?
λες να ειναι η εκδικηση της γερομαγισσας?Ρε μλκ,μπας και τους σφάζει η Τρίγγου έναν - έναν και στο τέλος που θα φανερωθεί μείνουμε μαλάκες?![]()