Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.138
- Πόντοι
- 28.246
Να σου κοπει η ορεξη για μια εβδομαδα, γαμημενε!Κωλομπαρα
Να σου κοπει η ορεξη για μια εβδομαδα, γαμημενε!Κωλομπαρα
υπαρχουν και χειροτερα.Ήμουν ανάμεσα σε Τζουζέπε τομαζι γατόπαρδο και Τόμας μαν δόκτωρ φαουστους και τελικά διαβάζω αριστοκράτη από το Μπραχάμι αθηναιο
θα μαθεις πολλα μαζι μου....Ήμουν ανάμεσα σε Τζουζέπε τομαζι γατόπαρδο και Τόμας μαν δόκτωρ φαουστους και τελικά διαβάζω αριστοκράτη από το Μπραχάμι αθηναιο
Νομίζω θα μου κάψεις το σκληρό δίσκοθα μαθεις πολλα μαζι μου....
μεινε συντονισμενος
θα σε κανω ανθρωπο,ΑΝΘΡΩΠΟΝομίζω θα μου κάψεις το σκληρό δίσκο
Αυτό με φοβίζει να ξέρειςθα σε κανω ανθρωπο,ΑΝΘΡΩΠΟ
μην φοβου....Αυτό με φοβίζει να ξέρεις
Φόβου τους Αθηναίους και δώρα φερονταςμην φοβου....
παντου ψεμα γιαλαντζι αθηναιος μπραχαμιωτης49 πρεπει να βαλει νικ.Φόβου τους Αθηναίους και δώρα φεροντας
εχω φυγει απο τα 11 ρε τραχανα απο εκειπαντου ψεμα γιαλαντζι αθηναιος μπραχαμιωτης49 πρεπει να βαλει νικ.
Θα τον περιλάβει τώρα ο επιδοματακιας της Αττικής οδού θα έχουμε γελιοπαντου ψεμα γιαλαντζι αθηναιος μπραχαμιωτης49 πρεπει να βαλει νικ.
ναι ξερουμε αναβαθμιστηκες στα μαγευτικα πετραλωνα.εχω φυγει απο τα 11 ρε τραχανα απο εκει
Άμα είχες φύγει όμως από το μοντε Κάρλο και στα 7 να ήτανε εσύ μονεγασκος θα μας συστηνωσουναεχω φυγει απο τα 11 ρε τραχανα απο εκει
και οχι μονο....Ν.Ιωνια,Γλυφαδα...ναι ξερουμε αναβαθμιστηκες στα μαγευτικα πετραλωνα.
ο δον κιχωτης.Θα τον περιλάβει τώρα ο επιδοματακιας της Αττικής οδού θα έχουμε γελιο
μην αναφερετε πεθαμενα νικο δον κιχωτης.
Το ξέρουμε ότι είχες πάει και νέα Ιωνία είχε στρίψει το εντερακι σου να τρωσ σπο ενα τυροπιταδικο εκει που μας ζαλιζες τα παπαριακαι οχι μονο....Ν.Ιωνια,Γλυφαδα...
δεν θυμαμαι ρε μαλακαΤο ξέρουμε ότι είχες πάει και νέα Ιωνία είχε στρίψει το εντερική δου να τρωσ σπο εβα τυροπιταδικο εκει που μας ζαλιζες τα παπαρια
κατι πιο εκλεκτο.και οχι μονο....Ν.Ιωνια,Γλυφαδα...
Περαμακατι πιο εκλεκτο.