Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.950
- Πόντοι
- 28.246
Καποια προσωπα δεν χορταινονται ποτε.Αγαπήστε όσο πιο πολύ μπορείτε τους ανθρώπους σας
Καποια προσωπα δεν χορταινονται ποτε.Αγαπήστε όσο πιο πολύ μπορείτε τους ανθρώπους σας
Ούτε οι γλάστρες ούτε τα αυτοκινητα ήταν καλά στην εκθεση στο ταεκβοντο δεν βγαίνουν πια αντρικά αυτοκίνητα μια μόνο μαζερατι τζι τι έκανε την διαφορά αλλά ήταν τριπλοκλιδομενη κατάλαβαν ότι είμαστε πλεμπαθα επαιρνες κινεζικο αυτοκινητο?
Κώλο,στόμα και όλες τις τρύπες μας εδώ και χρόνιαετσι κι αλλιως δινουμε κωλο στην ΕΕ πλεον θα το δινουμε και στην κυριολεξια.
@athinaios44 παρε θεση.
πηγες μωρη αλκολα?τοσο χαλια ηταν η εκθεση ουτε μουνια δεν ειχε?Ούτε οι γλάστρες ούτε τα αυτοκινητα ήταν καλά στην εκθεση στο ταεκβοντο δεν βγαίνουν πια αντρικά αυτοκίνητα μια μόνο μαζερατι τζι τι έκανε την διαφορά αλλά ήταν τριπλοκλιδομενη κατάλαβαν ότι είμαστε πλεμπα
Μαλακιες δεν μ αρεσε τίποτα μόνο το φιατ 500 μουνια τίποτα οι γλάστρες μαραμένεςπηγες μωρη αλκολα?τοσο χαλια ηταν η εκθεση ουτε μουνια δεν ειχε?
ποιες εταιριες ειχε με ποια αυτοκινητα?
Πες του τι είχε στην έκθεση μπας και αποφασίσει γιατί μας βλέπω να το συζητάμε και αυτό τον χειμώνα...Ούτε οι γλάστρες ούτε τα αυτοκινητα ήταν καλά στην εκθεση στο ταεκβοντο δεν βγαίνουν πια αντρικά αυτοκίνητα μια μόνο μαζερατι τζι τι έκανε την διαφορά αλλά ήταν τριπλοκλιδομενη κατάλαβαν ότι είμαστε πλεμπα
ειχε το νεο chr?αρχιδια.Μαλακιες δεν μ αρεσε τίποτα μόνο το φιατ 500
παμε?Πες του τι είχε στην έκθεση μπας και αποφασίσει γιατί μας βλέπω να το συζητάμε και αυτό τον χειμώνα...
Νομίζω παραδόξως μόνο η Χιουντάι έκανε την διαφοράΠες του τι είχε στην έκθεση μπας και αποφασίσει γιατί μας βλέπω να το συζητάμε και αυτό τον χειμώνα...
Οχι δεν είχε χονταειχε το νεο chr?αρχιδια.
τα μζ τι λεγανε?
σκαστε μιλαει η εφη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παμε?
τι χοντα ρε βλαχο τουοτα CHRΝομίζω παραδόξως μόνο η Χιουντάι έκανε την διαφορά
Όχι δεν το ε
Οχι δεν είχε χοντα
θα ερτει ο αθηναιος να παραγγειλει το αρεσκιουοκτω.Που;
Στην έκθεση?
Αν παραγγείλεις το q8 πάμε
Έχω δει δυο αρ ες Κίου 8 σε 2μερεςΠου;
Στην έκθεση?
Αν παραγγείλεις το q8 πάμε
λες να παιξουν πλακομουνια προεδρος αντιπροεδρος?56,69%
ΤΥΧΑΙΟ???
Γράψε λάθος δεν το είδατι χοντα ρε βλαχο τουοτα CHR
Ποιος είναι ο αντιπρόεδρος??λες να παιξουν πλακομουνια προεδρος αντιπροεδρος?
το αιονικ.Είχε ένα Χιουντάι νομίζω ρε μαλακα μαύρο ηλεκτρικό σαν Πορσε Τούρμπο ήταν το πιο ωραίο αμάξι στην έκθεση
Το ioniq?Είχε ένα Χιουντάι νομίζω ρε μαλακα μαύρο ηλεκτρικό σαν Πορσε Τούρμπο ήταν το πιο ωραίο αμάξι στην έκθεση
Πιάσε κόκκινοτο αιονικ.
Δεν θυμάμαι πωσ το λέγανε ήταν και σε μαύρο πολύ πολύ ωραίο αμαξι αλλά ηλεκτρικό μόνο βγαίνει που εγώ δεν τισ ακουμπάω αυτές τις μαλακιες ούτε τσαμπαΤο ioniq?
Πιάσε κόκκινο