Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.632
- Πόντοι
- 10.411
Μα δεν τις βλέπετε τις τρελιάρες. Μου έχουν κάνει το νήμα γκέι πράιντ παρέιντ οι φαλλολάγνοι!
Μα δεν τις βλέπετε τις τρελιάρες. Μου έχουν κάνει το νήμα γκέι πράιντ παρέιντ οι φαλλολάγνοι!
Κανενα απολυτως...Απλα γαμιουνται ΠΑΤΟΚΟΡΦΑτι τρέχει με τους μεσήλικες ρε φίλε; Υπάρχει πρόβλημα;
η αλήθεια είναι ότι η επέλαση Κασσελάκη έχει βγάλει πολλούς γκέι έξω από τη ντουλάπα
Κανενα απολυτως...Απλα γαμιουνται ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
Tα τρωνε οι καριοληδες στα ταβερνεια και στα κεμπαμπτζιδικα με πρωταρη τον μουνη τον κοιλιοδουλο..ΑΥΤΟΣ παρασερνει και τους υπολοιπουςΑυτό δεν με ενοχλεί. Αυτό που με πειράζει είναι ότι δεν μου φέρνουν την είσπραξη.
Tα τρωνε οι καριοληδες στα ταβερνεια και στα κεμπαμπτζιδικα με πρωταρη τον μουνη τον κοιλιοδουλο..ΑΥΤΟΣ παρασερνει και τους υπολοιπους
Δεν τον πιανει τιποτα αυτον...μονο να τον ψεκασεις με 100αρα μπετζινα και να του πεταξεις ενα σπιρτο.Αυτή η μονγκολφιέρα φταίει για όλα!
Θα του βάλω παραθείο στο ταλαγάνι.
Ναι...
Ανναρωσες?Ναι...
Όχι εντελώς, θέλω λίγο ακόμη.Ανναρωσες?
Καλημέρα καλέ μου φίλε, δεν γνωρίζω πως είναι αυτό που περνάς όμως σου εύχομαι δύναμη και μέσω των αναμνήσεων να τους κρατάς ζωντανούς στο μυαλό και την καρδιά σουΚαλημέρα σε όλους.
Πότε πέρασε ο χρόνος του πατέρα....
Σε λίγο έρχεται και ο χρόνος του αδερφού....
Ο χρόνος είναι αμείλικτος.
Αγαπήστε όσο πιο πολύ μπορείτε τους ανθρώπους σας.
Ο παράδεισος και η κόλαση είναι εδώ.
Περνάνε είτε το θέλουμε, είτε όχι.Καλημέρα σε όλους.
Πότε πέρασε ο χρόνος του πατέρα....
Σε λίγο έρχεται και ο χρόνος του αδερφού....
Ο χρόνος είναι αμείλικτος.
Αγαπήστε όσο πιο πολύ μπορείτε τους ανθρώπους σας.
Ο παράδεισος και η κόλαση είναι εδώ.
Από πίτα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί!Της πουτανας πλατεια για καφέ μουνια λαιλαπα
Τι τσιμπησες παπουλη?Από πίτα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί!