cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.973
- Πόντοι
- 3.556
Αυτή είναι η πισίνα του μέσου μέλους του μπου
Αυτή είναι η πισίνα του μέσου μέλους του μπου
Ευχαριστούμε οπότε μπορώ να καλέσω την παρέα μου εδώ τα σεβαστά μέλη από την Γλυφάδα @Νίπλης και @athinaios44 ξέρετε τρέφουν αγάπη ο ένας για τον άλλο.
Δεν φοβάστε τη μήνυση που θα σας κάνει ο κ. @baros ;Αυτή είναι η πισίνα του μέσου μέλους του μπου
Συνάδελφος ενεχυροδανειστής;Δεν έχω πρόβλημα τύπε κάθε χρόνο κάνω γύρω στης 50 μηνύσεις και δέχομαι περίπου 28 έχω τρεις δικηγόρους και τρέχουν
Περίπου τύπεΣυνάδελφος ενεχυροδανειστής;
Κι εγώ "περίπου".Περίπου τύπε
Εγώ πάντα είχα την τάση να προσφέρω, αλλά οι άνθρωποι είναι αχάριστοιΚι εγώ "περίπου".
Αχχχ... Δύσκολες εποχές για εμάς τους ανθρωπιστές! Δεν εκτιμάται σωστά η βοήθεια που παρέχουμε.
Η αχαριστία ξεχειλίζει στην εποχή μας.Εγώ πάντα είχα την τάση να προσφέρω, αλλά οι άνθρωποι είναι αχάριστοι
Δεν μπορεί να μην με είδες τύπε, ψηλός ξανθός γαλανά μάτια ωραίος βουτηρατος, καθόμουν με δύο βαρβατα μουνια σε κεντρικό σημείο του μαγαζιού.Και εγώ δεν σε είδα
Τώρα με Κασελάκη για πρωθυπουργό θα παίξει πολύ αυτό το gadgetαρχαια επρεπε να ψαχνεις τοτε..οχι λουστροκασελ
δέχεστε και χρυσά δόντια;
Εγώ πλέον όχι οι κουφάλες οι οδοντοτεχνίτες μπλέκουν τον χρυσό με ότι μαλακιά μέταλο θέλουν δεν συμφέρειΒεβαίως.
Εγώ πλέον όχι οι κουφάλες οι οδοντοτεχνίτες μπλέκουν τον χρυσό με ότι μαλακιά μέταλο θέλουν δεν συμφέρει
Χριστόφορο τύπεΠω ρε πουστη σκασαμε πάλι μόλις ηρθαμε από Καλύβια μπριζόλες λουκάνικα μπιφτέκια παϊδάκια σαλάτες σαντζικια και λουκουμάδες μετά για τη κρεατιλα
ΠανταΧριστόφορο τύπε
Τσακω κρεμα να φυγει η λουκουμαδιλαΠω ρε πουστη σκασαμε πάλι μόλις ηρθαμε από Καλύβια μπριζόλες λουκάνικα μπιφτέκια παϊδάκια σαλάτες σαντζικια και λουκουμάδες μετά για τη κρεατιλα