κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.856
- Πόντοι
- 19.795
Ποια ειναι αυτη; Δινω τετραψηφιο. Το μικροτερο.
Ποια ειναι αυτη; Δινω τετραψηφιο. Το μικροτερο.
10,99 Ευρώ;Ποια ειναι αυτη; Δινω τετραψηφιο. Το μικροτερο.
Εννέα πήγε, δεν πας κούτσα κούτσα να μαζέψεις τον πάγκο σου,που μου θες και γκόμενεςΠοια ειναι αυτη; Δινω τετραψηφιο. Το μικροτερο.
gamieste10,99 Ευρώ;
0,00110,99 Ευρώ;
Στα πανηγυρια μαζευω μετα τις 11. Στις λαικες μαζευω στις 9.Εννέα πήγε, δεν πας κούτσα κούτσα να μαζέψεις τον πάγκο σου,που μου θες και γκόμενες
Είναι πιο κιμπαρης απο το νεκραναστηθέντα.
Αγίου Αλεξάνδρου αύριο,σωστά.Στα πανηγυρια μαζευω μετα τις 11. Στις λαικες μαζευω στις 9.
Μεγάλη η Χάρη ΤουΑγίου Αλεξάνδρου αύριο,σωστά.
Ναι, αυριο εχω και λαικη το πρωι και το πανηγυρι του αγιου, μεγαλη η χαρη του το απογευμα.Αγίου Αλεξάνδρου αύριο,σωστά.
Susana Almeida εκ Μεξικού,πρώην παρουσιάστρια δελτίου καιρού και πλέον παρουσιάστρια γενικώςΠοια ειναι αυτη; Δινω τετραψηφιο. Το μικροτερο.
μην γινεσαι γυφτος σαν τον Φυλακοβιο ρε....μαζι σου θα τα παρειςο μισθωτος ειναι ικανος να πει οτι ειναι η φοντανα ντι τρεβι για να πεταξουμε μεσα κανα ευρω να τα μαζεψει το πρωι
Α, την εχω χαζεψει και στο τικ-τοκ.Susana Almeida εκ Μεξικού,πρώην παρουσιάστρια δελτίο καιρού και πλέον παρουσιάστρια γενικώς
Α, την εχω χαζεψει και στο τικ-τοκ.
Ολίγον προκλητικό κορίτσιΑ, την εχω χαζεψει και στο τικ-τοκ.
Να αδειάσω μέσα τότε κάνα δυο σακιά αλάτι.παίκτη συγγνώμη αλλά εγώ βουτάω μόνο σε αλμυρό νερό