κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.178
- Πόντοι
- 19.795
Ποια ειναι αυτη; Δινω τετραψηφιο. Το μικροτερο.
Ποια ειναι αυτη; Δινω τετραψηφιο. Το μικροτερο.
10,99 Ευρώ;Ποια ειναι αυτη; Δινω τετραψηφιο. Το μικροτερο.
Εννέα πήγε, δεν πας κούτσα κούτσα να μαζέψεις τον πάγκο σου,που μου θες και γκόμενεςΠοια ειναι αυτη; Δινω τετραψηφιο. Το μικροτερο.
0,00110,99 Ευρώ;
Στα πανηγυρια μαζευω μετα τις 11. Στις λαικες μαζευω στις 9.Εννέα πήγε, δεν πας κούτσα κούτσα να μαζέψεις τον πάγκο σου,που μου θες και γκόμενες![]()
Είναι πιο κιμπαρης απο το νεκραναστηθέντα.
Αγίου Αλεξάνδρου αύριο,σωστά.Στα πανηγυρια μαζευω μετα τις 11. Στις λαικες μαζευω στις 9.
Μεγάλη η Χάρη ΤουΑγίου Αλεξάνδρου αύριο,σωστά.
Ναι, αυριο εχω και λαικη το πρωι και το πανηγυρι του αγιου, μεγαλη η χαρη του το απογευμα.Αγίου Αλεξάνδρου αύριο,σωστά.
Susana Almeida εκ Μεξικού,πρώην παρουσιάστρια δελτίου καιρού και πλέον παρουσιάστρια γενικώςΠοια ειναι αυτη; Δινω τετραψηφιο. Το μικροτερο.
μην γινεσαι γυφτος σαν τον Φυλακοβιο ρε....μαζι σου θα τα παρειςο μισθωτος ειναι ικανος να πει οτι ειναι η φοντανα ντι τρεβι για να πεταξουμε μεσα κανα ευρω να τα μαζεψει το πρωι
Α, την εχω χαζεψει και στο τικ-τοκ.Susana Almeida εκ Μεξικού,πρώην παρουσιάστρια δελτίο καιρού και πλέον παρουσιάστρια γενικώς![]()
![]()
Α, την εχω χαζεψει και στο τικ-τοκ.![]()
Ολίγον προκλητικό κορίτσιΑ, την εχω χαζεψει και στο τικ-τοκ.![]()
Να αδειάσω μέσα τότε κάνα δυο σακιά αλάτι.παίκτη συγγνώμη αλλά εγώ βουτάω μόνο σε αλμυρό νερό