The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.216
- Πόντοι
- 25.467
Που χάθηκε ο Μουνοβαγόνης
Καλως τον χάρτη της Μισελεν και του αθηνοράματοςΚοιμάστε ρε παλιόγριες
Που πάει το μυαλό Σου τυπε ;Δεν μπηκε ακομη η πριγκιπισσα μου και φοβαμαι μην επαθε τιποτα
τυχερός θα είσαι ,,,Δεν μπηκε ακομη η πριγκιπισσα μου και φοβαμαι μην επαθε τιποτα
Τηγανισε αυγά η Φιλιππινέζα η βγήκες για έξω για βρώμικο;Καλως τον χάρτη της Μισελεν και του αθηνοράματος
Μένει λεει κοντα στο προεδρικο μεγαρο και εχει καθε μερα διαδηλωσεις και πυροβολισμους.Που πάει το μυαλό Σου τυπε ;
Γιατι, δεν σου αρεσε?τυχερός θα είσαι ,,,
Τυπε θες να την πάρεις στο χωριό να σάλαγαει τα πρόβατα ;Μένει λεει κοντα στο προεδρικο μεγαρο και εχει καθε μερα διαδηλωσεις και πυροβολισμους.
Χθες μου ελεγε "baby get me out of here".
Ελπιζω να μπει, ανησυχω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι, δεν σου αρεσε?
Οχι τύπε θελω να την φερω εδω να της ανοιξω ενα αρχιτεκτονικο γραφειο οταν θα παρει το διπλωμα τηςΤυπε θες να την πάρεις στο χωριό να σάλαγαει τα πρόβατα ;
Τυπε πες της ότι ανησυχήσαμε εδώ στο ΜπουΟυφ ενταξει μπηκε, ειναι καλα
Γιατι να της πω ψεματα? Αφου πουτσα σαςΤυπε πες της ότι ανησυχήσαμε εδώ στο Μπου
Τυπε της έχεις τάξει γάμο γιατί για θυελλώδεις έρωτες δεν σε κόβω να πιάνει τόποΓιατι να της πω ψεματα? Αφου πουτσα σας
αληθεια ειναι αυτόΤυπε πες της ότι ανησυχήσαμε εδώ στο Μπου
Την έχει δαγκάσει την λαμαρίνα ο χασοδικης έτσι και έρθει αυτή Ελλάδα και του δώσει και λίγο κωλο τον χάσαμε από το Μπουαληθεια ειναι αυτό
παλι εδω θα ξαναρθει, μολις τον παρατησει... και θα είναι σε τραγικη κατασταση , και ετσι θα τον θελουμεΤην έχει δαγκάσει την λαμαρίνα ο χασοδικης έτσι και έρθει αυτή Ελλάδα και του δώσει και λίγο κωλο τον χάσαμε από το Μπου