brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 2.606
Ωραία ρωτά με τώρα κάπου συγκεκριμένααν ειναι να σε ρωτησω εκεινη την στιγμη γαμησε τα..
αλλου νταλου θα με στείλεις , σαν το crillion
Ωραία ρωτά με τώρα κάπου συγκεκριμένααν ειναι να σε ρωτησω εκεινη την στιγμη γαμησε τα..
αλλου νταλου θα με στείλεις , σαν το crillion
πως αισθάνεσαι που σε 3 μέρες θα πεθάνεις?Ζουμπερι
πραος,μειλιχιος,ανακτω την ελευθερια μου γιατι το εμβολιο θα με τουρμπισει και ο Αθηναιος ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙπως αισθάνεσαι που σε 3 μέρες θα πεθάνεις?
σε ανύποπτο χρόνο μουνάκι, σε ανύποπτοΩραία ρωτά με τώρα κάπου συγκεκριμένα
ετσι του μουνη να μην ξερει απο που θα του ερθει μην τον στειλω Μεθανα στα ενοικιαζομενα δωματια να σαλαγαει μονος στην παραλιασε ανύποπτο χρόνο μουνάκι, σε ανύποπτο
αυτό λέω να κάνω, να τελείωνωπροχθες εκανε ενα φιλικο μου ζευγαρι το μονοδοσικο της Τζονσον..λιγο πονος στο σημειο της ενεσης και λιγους μυικους πονους,στην γυναικα ολα αυτα ο φιλος μου τιποτα στα αρχιδια του
ρε συ μονο το μπαρο δεν επαθε τιποτα..τι αντισωματα εχει ο πουστης;μαλλον συνδυασμος αντισωματων γυφτου-ινδου-πακιστανου με μια πρεζα ελληναδεν εχει φοβο το πφαιζερ
εμεις με το αστρα θα ψοφησουμε σαν τα ποντικια
καντο ρε ειναι μια χαρααυτό λέω να κάνω, να τελείωνω
μας εχουν κανει πουτανακια τους εκει πηγαινε έλα , λες και δεν εχουμε αλλες δουλειες
Θα σε στείλω ρε πούστη με φράκο ντυμένο και μουνι στην πένα ΣένιαΡισμενη στον ξυπόλητο στη λούτσα και στη λίτσα στο δασκαλιο ρε πουσταρα θα το παρκάρεις το αμάξι σε χωράφισε ανύποπτο χρόνο μουνάκι, σε ανύποπτο
το εκανε γνωστος μου και ειναι δυο μερες τωρα οριζοντιομενος στο κρεβατι σαν το ψοφοσκυλορε συ μονο το μπαρο δεν επαθε τιποτα..τι αντισωματα εχει ο πουστης;μαλλον συνδυασμος αντισωματων γυφτου-ινδου-πακιστανου με μια πρεζα ελληνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καντο ρε ειναι μια χαρα
το αστρα ειναι μπομπα στον οργανισμο γαμησε τα..μπορει εσυ να εισαι τυχερος σαν το Μπαρο..επιασε σφυρι καλεμι στην οικοδομη το επομενο πρωι και μπυρες αμστελτο εκανε γνωστος μου και ειναι δυο μερες τωρα οριζοντιομενος στο κρεβατι σαν το ψοφοσκυλο
Xαλαλι τα νεφρα και το συκωτι τυπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
H κολομβιανη. Γνωμη σας.
ελπιζω γιατι το κρεβατωμα μου την βαραει στα νευρα γαμωττο αστρα ειναι μπομπα στον οργανισμο γαμησε τα..μπορει εσυ να εισαι τυχερος σαν το Μπαρο..επιασε σφυρι καλεμι στην οικοδομη το επομενο πρωι και μπυρες αμστελ
και τα λεφτα του αμεσα θα κατατεθουν στην Μπογκοτα ΜπανκXαλαλι τα νεφρα και το συκωτι τυπε
αν ειναι για μια μερα το πολυ ενταξει παλευεταιελπιζω γιατι το κρεβατωμα μου την βαραει στα νευρα γαμωτ
Ολη η πολη ενα μπουρδελο ρε φιλεΒιντεο Απριλίου , αν κατσει και το πρόσεξει κάποιος καλα πιστευω θα βρεί σε κάποια είσοδο παρκινγκ και την ΚΟΠΕΛΑ του Αλεξ
Το έχει υπό σκέψη.τελικά ο Pussy ξεμπλόκαρε κάποιον ή ακόμα?
έλα μιλήστε και εσείς Αγιε μου,δεν έχει και πολύ νόημα η ζωή μου εδώ μεσα!Το έχει υπό σκέψη.