Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.426
- Πόντοι
- 12.756
Ούτε για αθερίνα δεν έχειμισθωτοσ τρωει τωρα ψαρουκλες στο αλατι
Ούτε για αθερίνα δεν έχειμισθωτοσ τρωει τωρα ψαρουκλες στο αλατι
Επειδη ειμαι λαρτζ σημερα και επειδη θα ερθεις με το κοριτσι και θελω να της κανω καλη εντυπωση παρε 400.
Πες ιστορία μη σου γαμήσω
ειμαι μεσα στης προθεσμιες ΜΕΣΑ!!!!!! ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙΣ ειναι πολυ καλη σου λεω....
εχεις παει τυνησια?Πες ιστορία μη σου γαμήσω
Όχι ρε μαλακά, τρελός είσαιειμαι μεσα στης προθεσμιες ΜΕΣΑ!!!!!! ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙΣ ειναι πολυ καλη σου λεω....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχεις παει τυνησια?
πες γιατι ρε ????/Όχι ρε μαλακά, τρελός είσαι
Τι να κάνω ρε μαλακά εκεί στην χώρα της διάρροιας και της μύγας .πες γιατι ρε ????/
εχεις ενα δικιο...Τι να κάνω ρε μαλακά εκεί στην χώρα της διάρροιας και της μύγας .
Ρώτα Αθηναιο που είναι από Δενδροπόταμο να σου πει , ίδια πρέπει να ειναι
Τώρα τα μαγαζιά βγάζουν τα μπαγιάτικα και τα απομεινάριαατζελο δεν βλεπω εχει παει ταβερνα εφαγε τιποτα στοκ απο της παναγιας τον εχει παει το χεσιδι σερμπατινα και με γαμοσταυριζει τωρα
Η ιστορια ξεκιναει ετσι:Πες ιστορία μη σου γαμήσω
Ενταση και βια θα βαλω στην σκηνη που θα γεννηθει ο εγγονος και θα ειμαι σε διλημμα, να το πνιξω μολις γεννηθει, η, να το αφησω να μεγαλωσει λιγο
βαλε λιγο περισσοτερη ενταση,βια και σεξ παππου
πανω που θα σου ελεγα να βαλεις και μια εσανς ρομαντισμου....δεν λεει να ξυπνησει και η μικρη να παμε να φαμεΕνταση και βια θα βαλω στην σκηνη που θα γεννηθει ο εγγονος και θα ειμαι σε διλημμα, να το πνιξω μολις γεννηθει, η, να το αφησω να μεγαλωσει λιγο
Θα ερθω και εγω.πανω που θα σου ελεγα να βαλεις και μια εσανς ρομαντισμου....δεν λεει να ξυπνησει και η μικρη να παμε να φαμε
τι κανει η μικρη τυπε σπιτι σου?πανω που θα σου ελεγα να βαλεις και μια εσανς ρομαντισμου....δεν λεει να ξυπνησει και η μικρη να παμε να φαμε
Αποφασισα, δεν θα το πνιξω στην γεννα, θα περιμενω να μου γνωρισει πρωτα την καινουργια γκομενα.Θα ερθω και εγω.
θα βαλετε ολοι κατι να την παντρευτω μουνοπανα.....τι κανει η μικρη τυπε σπιτι σου?
Εγω μονο χερι μπορω να βαλω, στην ηλικια που ειμαιθα βαλετε ολοι κατι να την παντρευτω μουνοπανα.....