ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.435
- Πόντοι
- 5.006
Ναι στη λιμνηπεραχωρα εισαι τυπε? ανεβα να φας στα πισια
Ναι στη λιμνηπεραχωρα εισαι τυπε? ανεβα να φας στα πισια
ανεβα να φας στα πισια ετσι λεγεται το μερος και το μαγαζιΝαι στη λιμνη
Θα πάω μαν όπως γυρνάω και σου λεωανεβα να φας στα πισια ετσι λεγεται το μερος και το μαγαζι
Εσύ ρε μλκ δε πας να αυτοκτονήσεις κωλομπαραΚαι οπως γυρνας,σταματα να δεις και το ηλιοβασιλεμα απο τον Ασπροπυργο για ρομαντσα
αν δεν βρεις τραπεζι εκει κοντα ειναι και μια αλλη ο πλατανος νομιζω λεγεταιΘα πάω μαν όπως γυρνάω και σου λεω
Γιατι εισαι επιθετικος ρε μουνοσκυλο?Θα πάω μαν όπως γυρνάω και σου λεω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ ρε μλκ δε πας να αυτοκτονήσεις κωλομπαρα
Ναι τα είδα και ρώτησα μια γάτα εδω στη λιμνη όπως φεύγουμε θα πάμεαν δεν βρεις τραπεζι εκει κοντα ειναι και μια αλλη ο πλατανος νομιζω λεγεται
Γιατι εισαι επιθετικος ρε μουνοσκυλο?
τυπε δεν χρειαζοτανε να ρωτησεις καμια γατα μπραμπουσ σπικινγκΝαι τα είδα και ρώτησα μια γάτα εδω στη λιμνη όπως φεύγουμε θα πάμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μισθωτοσ τρωει τωρα ψαρουκλες στο αλατικαι αμα μεινει απο λεφτα να ρωτησει μισθωτο σπικινγκ ,
να του πει πως θα γυρισει πισω βερεσε με επίδομα ωτοστόπ
Θα έρθω κι εγώ.
αγαπαω αυτην την γυναικα και με αγαπα και αυτη....
alipastaμισθωτοσ τρωει τωρα ψαρουκλες στο αλατι
και ο σεσκουλας ειναι εγγυοςΕκανε παιδι η Σπυροπουλου και κλειστηκα σε ψυχιατρειο απο την ζηλεια μου
Στην ιστορία που θα γράψεις να με βάλεις ότι πηδαγα τα καλύτερα μουνια.βλεπω παγκοσμιο στιβου...περιμενω με αγωνια τα αθληματα πηδημα σε μηκος και πηδημα σε υψος
ενταξει....300Στην ιστορία που θα γράψεις να με βάλεις ότι πηδαγα τα καλύτερα μουνια.
Βρε αχαΐρευτε!!!ενταξει....300
γιατι για εσενα θα γραψω οτι ησουν μεγαλος ηγετης....Βρε αχαΐρευτε!!!
Εμένα γιατί μου πήρες 500;;;
Επειδη ειμαι λαρτζ σημερα και επειδη θα ερθεις με το κοριτσι και θελω να της κανω καλη εντυπωση παρε 400.ενταξει....300