troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.838
- Πόντοι
- 5.506
ελα ρε μουνι...Καλά αδερφέ
ελα ρε μουνι...Καλά αδερφέ
Ναι καλή ειναι,πήγαινε και από πάνω ακριβώς κεμπατζιδικοειχα χρονια να παω μαρινα ζεας ωραια την κανανε δεν ειχα κατεβει κατω χρονια
που τρωμε εκει στο επανω η στην πισινα?Ναι καλή ειναι
Στο επάνω βέβαια άφοβα.που τρωμε εκει στο επανω η στην πισινα?
ποιο λες αδερφε?Ναι καλή ειναι,πήγαινε και από πάνω ακριβώς κεμπατζιδικο
οχι αλλο ενουσα χαμσ εντ κλαμς που ειναι στον οροφοΣτο επάνω βέβαια άφοβα.
εχω παει.....μουρη για γκομενα ανα εχει φεγγαρι η αν εχει κανει μεταγραφαρα ο θρυλος που την βλεπεις λαιβ απο απεναντιοχι αλλο ενουσα χαμσ εντ κλαμς που ειναι στον οροφο
φαντασου να σκασεις με γκομενετο μαρινα ζεας για φαγητο και να σου πει α ειναι πολυ ωραια εδω μαγευτικα ....εχω παει.....μουρη για γκομενα ανα εχει φεγγαρι η αν εχει κανει μεταγραφαρα ο θρυλος που την βλεπεις λαιβ απο απεναντι
Μαρίνα ζεας φιλε μουMπορείτε να με πληροφορήσετε ποιό είναι το kebapτζίδικο εις το οποίο θα γευματίσει ο κ.Μπράμπ μετα καλλίπυγος δεσποινίδος;
Δε το ξέρω μαν αυτό να είμαι δικαιοςοχι αλλο ενουσα χαμσ εντ κλαμς που ειναι στον οροφο
Πολύ "ψαγμενιά" στα πιάτα, και χάνεται η ουσία. Κατά τα άλλα ωραίο μαγαζί με καταπληκτική θέα. Προσωπικά θα ήθελα να έχουν λίγο πιο χαμηλά τη μουσική.οχι αλλο ενουσα χαμσ εντ κλαμς που ειναι στον οροφο
Μαρίνα ζεας φιλε μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε το ξέρω μαν αυτό να είμαι δικαιος
Μέλι λάδι παλαιό φαληρο μεσημερι από την εταιρία που εργάζομαι,και τώρα μια βαφλα στρατσιατελα και φράουλαΤι μασουλήσατε;
Γερο σε αυτά τα μαγαζιά δεν πας για να φας πας για να πηδηξειςΠολύ "ψαγμενιά" στα πιάτα, και χάνεται η ουσία. Κατά τα άλλα ωραίο μαγαζί με καταπληκτική θέα. Προσωπικά θα ήθελα να έχουν λίγο πιο χαμηλά τη μουσική.
Γερο σε αυτά τα μαγαζιά δεν πας για να φας πας για να πηδηξεις
Τη αβετλαναΤι να πηδήξω; Τα μύδια και τις γυαλιστερές
Τη αβετλανα
Ιτ ντιπεντσ ον σαιζ όχι του πουτσου σου αλλά του σκάφους στη μαρινα που θα της πεις ότι είναι δικό σου θα της πεις είπα πρόσεχεΚώλο δίνει;
Δείπνο με όστρακα... Περατζάδα από τη Μαρίνα... Πολύ βαβούρα... Να πάει να γαμηθεί μόνη της.Ιτ ντιπεντσ ον σαιζ όχι του πουτσου σου αλλά του σκάφους στη μαρινα που θα της πεις ότι είναι δικό σου θα της πεις είπα πρόσεχε
Καλά τα λες καλύτερα με την κουλα την νειλς εξπερτ απ τον Κολωνό στο κεμπαπτζιδικο του Άντζελο από πάνω να μας έρθει και φθηνότεραΔείπνο με όστρακα... Περατζάδα από τη Μαρίνα... Πολύ βαβούρα... Να πάει να γαμηθεί μόνη της.