Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.364
- Πόντοι
- 12.756
Για πες τι υποπτεύεσαι
Δεν ξερω , το φιλε σε αυτακια
Για πες τι υποπτεύεσαι
σε εσενα το ειπεΈλα μαν τι έγινε?
απατεωνες κινεζοιΤην έχουν πάει την απάτη σε άλλο επίπεδο οι μπινεδες άνοιξα κατσικίσιο τυρί σε άλμη Όλυμπος ο όγκος του έδειχνε ότι είναι 500 gr σε ένα ντενεκε μέσα ήταν και μέσα δεν είχε ούτε 70 τα εκατό προϊόν σε σχέση με τον όγκο το άλλο 30 άλμη
πηγε το μυαλο μου στο κακοτίποτα δεν έγινε ,είπα να συνεισφέρω και εγώ λίγο στο κύμα σκουπιδιάσματος, μην τα παρεξηγούμε όλα.
Και ήταν τελικά και 400 grαπατεωνες κινεζοι
Άντε ρε μεγάλε και μας κοψοχολιασεςτίποτα δεν έγινε ,είπα να συνεισφέρω και εγώ λίγο στο κύμα σκουπιδιάσματος, μην τα παρεξηγούμε όλα.
μουνοπαναδες...δεν υπαρχει μπεσα και φιλοτιμο πουθεναΚαι ήταν τελικά και 400 gr
Τύπε σε λίγο θα διαβάζουμε και τις συσκευασιες από τις καραμέλες χολς μην έχουνε βάλει μέσα πιο λίγες και μας πιάσουν κότσομουνοπαναδες...δεν υπαρχει μπεσα και φιλοτιμο πουθενα
τον Λακη λυπαμαι που δεν θα προλαβαινει να διαβαζει ολες τις συσκευασιεςΤύπε σε λίγο θα διαβάζουμε και τις συσκευασιες από τις καραμέλες χολς μην έχουνε βάλει μέσα πιο λίγες και μας πιάσουν κότσο
Ξέρεις τι είναι τυπε να αγοράζεις ολόκληρη ντουλάπα κλιματιστικό και τελικά να δου βγει 9 χιλιάδες μπιτιγιου ? Και να έχει και κανα κοντρόλ σα παπούτσι νούμερο 48?τον Λακη λυπαμαι που δεν θα προλαβαινει να διαβαζει ολες τις συσκευασιες
ναι αλλά αν έχει καλο συντελεστή απόδοσης....Ξέρεις τι είναι τυπε να αγοράζεις ολόκληρη ντουλάπα κλιματιστικό και τελικά να δου βγει 9 χιλιάδες μπιτιγιου ? Και να έχει και κανα κοντρόλ σα παπούτσι νούμερο 48?
Έχω έναν εκνευρισμό. Που είναι ο Σέσκουλος να του ρίξω έναν πούτσο να ηρεμήσω;