shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Ακούγεται ότι δεν έχει ac αλλά κάτι ιθαγενείς με βεντάλιανταικιν πιστευω εχει παντου.....
Ακούγεται ότι δεν έχει ac αλλά κάτι ιθαγενείς με βεντάλιανταικιν πιστευω εχει παντου.....
εχει η Σαλαμινα ξαπλωστρες;εκει στα Παλουκια;300 ευρω για ξαπλωστρες χθες νοικιασα και τις διπλανες και τις ειχα αδειανες να τις κοιταω
ω ρε να μουν ενα κακια τωρα μπροστα στη θαλασσα να τρωγα θαλασσιναεχει η Σαλαμινα ξαπλωστρες;εκει στα Παλουκια;
ρε μουνη στανταρακι καπου θαλασσα εισαι και σε λιγο θα μασουλιασεις σφυριδες κλπω ρε να μουν ενα κακια τωρα μπροστα στη θαλασσα να τρωγα θαλασσινα
δουλευω ρε μουνιρε μουνη στανταρακι καπου θαλασσα εισαι και σε λιγο θα μασουλιασεις σφυριδες κλπ
ρε μουνη στανταρακι καπου θαλασσα εισαι και σε λιγο θα μασουλιασεις σφυριδες κλπ
Και συναγρίδα έχει παραγγείλει...ρε μουνη στανταρακι καπου θαλασσα εισαι και σε λιγο θα μασουλιασεις σφυριδες κλπ
μπα καπου εκλεκτα ειναι αυτος.......Στο Πέραμα είναι. Ματσακονιάζει!
μπα καπου εκλεκτα ειναι αυτος.......
οχι σαν μερικους μερικους που αραζουν στον καμμενο κηπο τους και μπαινουν γρηγορα μεσα στον κλιματισμο αφου δεν εχουν ΚΑΝ μια ΠΙΣΙΝΑ
λεφτα ΔΕΝ υπαρχουνμπα καπου εκλεκτα ειναι αυτος.......
οχι σαν μερικους μερικους που αραζουν στον καμμενο κηπο τους και μπαινουν γρηγορα μεσα στον κλιματισμο αφου δεν εχουν ΚΑΝ μια ΠΙΣΙΝΑ
λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν
ανοικε παππουλη τι γραφεις;Τι να την κάνει την πισίνα; Δυο βήματα από τη θάλασσα είναι.
εχεις,ΕΧΕΙΣλεφτα ΔΕΝ υπαρχουν
μην μου βαζεις ιδεες μην μου βαζεις ιδεεςΥπαρχουν ομως πιστωτικες και μπλοκ επιταγων.
μην μου βαζεις ιδεες μην μου βαζεις ιδεες
Υπάρχουν και διακοποδάνειαμην μου βαζεις ιδεες μην μου βαζεις ιδεες
εχω νεφρο σε αριστη καταστασηΥπάρχουν και διακοποδάνεια
εχω νεφρο σε αριστη κατασταση
Φίλε Αθηναίε διάβαζα η Άνω Γλυφάδα θα βγάλει πάλι δήμαρχο.....ανοικε παππουλη τι γραφεις;
εχεις,ΕΧΕΙΣ
ΣΑΦΩΣΦίλε Αθηναίε διάβαζα η Άνω Γλυφάδα θα βγάλει πάλι δήμαρχο.....
Θα στηρίξεις Παπανικολάου?