brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.737
- Πόντοι
- 2.606
Και δεν πάνε για μπάνιο για να μην πληρώσουν ξαπλώστραχοιρινο τρωνε οι φτωχαντζες.
Και δεν πάνε για μπάνιο για να μην πληρώσουν ξαπλώστραχοιρινο τρωνε οι φτωχαντζες.
Γιατί?χοιρινο το σιχαινομαι....
τι να σου πω εδω και 20 χρονια περιπου ζητημα να εχω τσιμπισει 2-3 κομματια χοιρινη μπριζολα σταματησε να μου αρεσειΓιατί?
ειναι μουσουλμανος.Γιατί?
Τι τρως τυπε σκετο απο γιουβέτσι;τι να σου πω εδω και 20 χρονια περιπου ζητημα να εχω τσιμπισει 2-3 κομματια χοιρινη μπριζολα σταματησε να μου αρεσει
πατατες γιαχνιΤι τρως τυπε σκετο απο γιουβέτσι;
Σε μεγάλα έξοδα μπήκεςπατατες γιαχνι
ειμαι απλαςΣε μεγάλα έξοδα μπήκες
πηγε ο απλας μπραμπ και το εκλεισε.Πήγες άνθρωπο?
Και κρασί της παρέας σατο πετρους με βρυσακι ?ειμαι απλας
οχι βρε μαλακα τι βρυσακι δε πινω κρασι...Και κρασί της παρέας σατο πετρους με βρυσακι ?
πηγε ο απλας μπραμπ και το εκλεισε.
Χωρίς τη βαλβίδαοχι βρε μαλακα τι βρυσακι δε πινω κρασι...
βουλγαρικο ουισκυ μπλακ ραμ 1 λιτρου μονο
Πρόσεχε πρόσεχε άμα σου σερβίρει πατάτες γιαχνί κάτι δεν κάνεις καλα κάτι δεν κάνεις καλά πρέπει να είσαι σπίρτο να τα πιάνεις τα μηνύματα στον αέρα αν δεν θες να κοιμάσαι στο χαλάκι της εξώπορτας σε λίγοοχι βρε μαλακα τι βρυσακι δε πινω κρασι...
βουλγαρικο ουισκυ μπλακ ραμ 1 λιτρου μονο
θα με φιλοξενησει πιστευω αν χρειαστει ο πλεμπας-κλεφτης-πλουσιος χωρις πισιναΠρόσεχε πρόσεχε άμα σου σερβίρει πατάτες γιαχνί κάτι δεν κάνεις καλα κάτι δεν κάνεις καλά πρέπει να είσαι σπίρτο να τα πιάνεις τα μηνύματα στον αέρα αν δεν θες να κοιμάσαι στο χαλάκι της εξώπορτας σε λίγο
θες να εχει και κλιματιστικο το δωματιο-κελι?θα με φιλοξενησει πιστευω αν χρειαστει ο πλεμπας-κλεφτης-πλουσιος χωρις πισινα
νταικιν πιστευω εχει παντου.....θες να εχει και κλιματιστικο το δωματιο-κελι?