troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.936
- Πόντοι
- 5.506
πυονΤι να σου πω δεν μιλάς ωραία φαίνεται το πύον σου από αυτά που γράφεις ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις το μόνο που γράφεις είναι να βρίζεις
πυονΤι να σου πω δεν μιλάς ωραία φαίνεται το πύον σου από αυτά που γράφεις ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις το μόνο που γράφεις είναι να βρίζεις
Το έπαθες ;ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ;ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ειναι σοβαρο...ξερεις η αρχιδια;Το έπαθες ;
Βρε αντε γαμησου και εσυ παρεαloipon.....ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ αν δεν με βοηθησετε ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ
ο τακης ο ροπαο θα βοηθησειΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ;ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Κάτι ξέρω για πεςειναι σοβαρο...ξερεις η αρχιδια;
Δεν σου λεμε λεμερε μουνηδες τι διαολο κανεις δεν ειναι εξπερτ;
μπλε οθονη,επανεκινησεις οταν παιζω παιχνιδια και κωδικο 0xc000021aΚάτι ξέρω για πες
Κάηκε πέτα τονμπλε οθονη,επανεκινησεις οταν παιζω παιχνιδια και κωδικο 0xc000021a
Είναι ενήμερος ο υπολογιστής ; Κοίταξες μήπως θέλει κάποια ενημέρωση στα window;μπλε οθονη,επανεκινησεις οταν παιζω παιχνιδια και κωδικο 0xc000021a
skase ligo re moynopanoΚάηκε πέτα τον
ολα οκ ειναιΕίναι ενήμερος ο υπολογιστής ; Κοίταξες μήπως θέλει κάποια ενημέρωση στα window;
Πέτα τον λεμε,μας ζαλισες τα παπαρια με τη μαλακια σουskase ligo re moynopano
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ολα οκ ειναι
Κάνε επανεκκίνηση και αν στο κάνει ξανά ,πες μου να σου πωskase ligo re moynopano
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ολα οκ ειναι
skase ligo re moynopanoΕίναι ενήμερος ο υπολογιστής ; Κοίταξες μήπως θέλει κάποια ενημέρωση στα window;
skase ligo re moynopano
καρτα γραφικωνμπλε οθονη,επανεκινησεις οταν παιζω παιχνιδια και κωδικο 0xc000021a