baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.297
- Πόντοι
- 5.097
ακομα να κεραεις ενα μπουκαλι τζιν κουφαλα και συ.χιλια δικια...
ακομα να κεραεις ενα μπουκαλι τζιν κουφαλα και συ.χιλια δικια...
βαρο οποτε μου πεις....ακομα να κεραεις ενα μπουκαλι τζιν κουφαλα και συ.
Άγιος και μπαρος στους σκύλους μονοβαρο οποτε μου πεις....
φιλε μετα απο 7 χρονια θελω να ξαναπαρω σκυλο....πες γνωμη σοβαρα μαλακα
να παρεις,αρκει να εισαι συνεπεις στις υποχρεωσεις σου.βαρο οποτε μου πεις....
φιλε μετα απο 7 χρονια θελω να ξαναπαρω σκυλο....πες γνωμη σοβαρα μαλακα
ναι ρε παπαρα....με γαμησε η απωλεια.....ειπα δεν θα ξαναπαρω ποτενα παρεις,αρκει να εισαι συνεπεις στις υποχρεωσεις σου.
ο σκυλος ειναι ο μοναδικος ειλικρινης φιλος ολοι οι αλλοι ειναι φιδια,στο υπογραφω κιολας.ναι ρε παπαρα....με γαμησε η απωλεια.....ειπα δεν θα ξαναπαρω ποτε
για ενα φιλο δεν θα ξαναπαω καραισκακη ποτε γιατι δεν κολαει χωρις αυτον...ο σκυλος ειναι ο μοναδικος ειλικρινης φιλος ολοι οι αλλοι ειναι φιδια,στο υπογραφω κιολας.
υπαρχουν μερικες εξαιρεσεις αλλα κια παλι δεν φτανουν την εμπιστοσυνη του σκυλου.
Σωστός μανο σκυλος ειναι ο μοναδικος ειλικρινης φιλος ολοι οι αλλοι ειναι φιδια,στο υπογραφω κιολας.
υπαρχουν μερικες εξαιρεσεις αλλα κια παλι δεν φτανουν την εμπιστοσυνη του σκυλου.
Γιατί ρε πόσες φορές ο σκύλος έχει δαγκώσει το χέρι που τον τάιζει πολλές περιπτώσεις ,είναι θέμα σκύλου και εκπαίδευση όπως και ο Άνθρωπος είναι θέμα χαρακτήρα και οικογενείαςο σκυλος ειναι ο μοναδικος ειλικρινης φιλος ολοι οι αλλοι ειναι φιδια,στο υπογραφω κιολας.
Σιγά τα αίματα gay boyειδατε τι μουνοπανο ειναι ο σεσκουλας? αμα τον πετυχω πουθενα θα φαει κουτουλια στην μυτη που θα πεθανει απο αιμορραγια
Nαι αλλα δεν τον βγαζεις βολτακαι ο αθηναιος ειναι καλος φιλος ρε παλιομουνια αλλα δεν λετε τιποτα...
ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑΣιγά τα αίματα gay boy
Τι σου έκαναν φίλε Τρουμπ ,?αν θες να μιλήσεις να νιώσεις καλύτερα ,εδώ είμαστε .ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ
ρε παλιομουνοπανο ουτε για να σου γαμησω τα αυτια εισαι ....αντε στον πουτσο που θα πεις σε εμενα αν εισαστε εδω....Τι σου έκαναν φίλε Τρουμπ ,?αν θες να μιλήσεις να νιώσεις καλύτερα ,εδώ είμαστε .
Τι να σου πω δεν μιλάς ωραία φαίνεται το πύον σου από αυτά που γράφεις ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις το μόνο που γράφεις είναι να βρίζειςρε παλιομουνοπανο ουτε για να σου γαμησω τα αυτια εισαι ....αντε στον πουτσο που θα πεις σε εμενα αν εισαστε εδω....
επειδη εισαι χαλασμενο σε δεχονται εδω....αντε γαμω το μουνι του αυτιου σου
Καλησπέρα φίλε Αθηναιοloipon.....ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ αν δεν με βοηθησετε ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ