troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.897
- Πόντοι
- 5.506
διαφορα ψησιματος.....κοκορετσακια,γαρδουμπακια,λουκανικα φριγαδελια και αλλα παραδοσιακα....οτι βρωμετα τις 11 νομιζω ειναι ανοιχτα ολα...τι θα ψωνισεις;
διαφορα ψησιματος.....κοκορετσακια,γαρδουμπακια,λουκανικα φριγαδελια και αλλα παραδοσιακα....οτι βρωμετα τις 11 νομιζω ειναι ανοιχτα ολα...τι θα ψωνισεις;
Θείο βλέπω μεγάλες ετοιμασίεςδιαφορα ψησιματος.....κοκορετσακια,γαρδουμπακια,λουκανικα φριγαδελια και αλλα παραδοσιακα....οτι βρω
ελα καλε φιλε μπραμποπαιδια μετα απο τοσα χρονια εδω μεσα θελω τη βοηθεια σας
Να περασει ο Μωυσής τον Νείλο στον Α και έφυγα...μετα τις 11 νομιζω ειναι ανοιχτα ολα...τι θα ψωνισεις;
παιδια μετα απο τοσα χρονια εδω μεσα θελω τη βοηθεια σας
θελω να παμε να κανουμε στα λιοσα εκπληξη στη δικια μου που χει γενεθλια και θελω ατομα για μπουγιο θα κραταω τουρτα και λελουδα θα βαλουμε τερμα αυτο το αστερι θελω δωρο να μου φερεις θα αναψουμε καπνογονα μινερβες και τα ρεστα θα γκαζωνετε εσεις με τις μηχανες μπερν αουτ και τετοια να μυρισει καμενο λαστιχο μεχρι το μενιδι θα κατεβει αυτη κατω θα τη σβησει και εσεις θα χειροκροτατεελα καλε φιλε μπραμπο
τι μαλακας εισαι ρεθελω να παμε να κανουμε στα λιοσα εκπληξη στη δικια μου που χει γενεθλια και θελω ατομα για μπουγιο θα κραταω τουρτα και λελουδα θα βαλουμε τερμα αυτο το αστερι θελω δωρο να μου φερεις θα αναψουμε καπνογονα μινερβες και τα ρεστα θα γκαζωνετε εσεις με τις μηχανες μπερν αουτ και τετοια να μυρισει καμενο λαστιχο μεχρι το μενιδι θα κατεβει αυτη κατω θα τ σβσει και εσεις θα χειροκροτατε
θελει και μπερν αουτ ο μουστογερος....ουτε για κλακαδορος δεν παω ας νοικιασει κανα τετοιο απο κανα γνωστη πχ ΧαρτοπολεμοBurn out με το σμαρτάκι του φίλου @baros ?
Εγώ πριν λίγες μέρες άλλαξα λάστιχα....θελει και μπερν αουτ ο μουστογερος....ουτε για κλακαδορος δεν παω ας νοικιασει κανα τετοιο απο κανα γνωστη πχ Χαρτοπολεμο
θα ερθωθελω να παμε να κανουμε στα λιοσα εκπληξη στη δικια μου που χει γενεθλια και θελω ατομα για μπουγιο θα κραταω τουρτα και λελουδα θα βαλουμε τερμα αυτο το αστερι θελω δωρο να μου φερεις θα αναψουμε καπνογονα μινερβες και τα ρεστα θα γκαζωνετε εσεις με τις μηχανες μπερν αουτ και τετοια να μυρισει καμενο λαστιχο μεχρι το μενιδι θα κατεβει αυτη κατω θα τη σβησει και εσεις θα χειροκροτατε
καγκουρολάτρισα είναι το αίσθημα;θελω να παμε να κανουμε στα λιοσα εκπληξη στη δικια μου που χει γενεθλια και θελω ατομα για μπουγιο θα κραταω τουρτα και λελουδα θα βαλουμε τερμα αυτο το αστερι θελω δωρο να μου φερεις θα αναψουμε καπνογονα μινερβες και τα ρεστα θα γκαζωνετε εσεις με τις μηχανες μπερν αουτ και τετοια να μυρισει καμενο λαστιχο μεχρι το μενιδι θα κατεβει αυτη κατω θα τη σβησει και εσεις θα χειροκροτατε
Θερινά ή all season?Εγώ πριν λίγες μέρες άλλαξα λάστιχα....
μπαινω στο επομενο γρηγορο τρενο αμεσα....ερχομαι καντηλι ,αξιζει το ρισκο τετοιο σκηνικο ,αυτα δεν χανονται!θελω να παμε να κανουμε στα λιοσα εκπληξη στη δικια μου που χει γενεθλια και θελω ατομα για μπουγιο θα κραταω τουρτα και λελουδα θα βαλουμε τερμα αυτο το αστερι θελω δωρο να μου φερεις θα αναψουμε καπνογονα μινερβες και τα ρεστα θα γκαζωνετε εσεις με τις μηχανες μπερν αουτ και τετοια να μυρισει καμενο λαστιχο μεχρι το μενιδι θα κατεβει αυτη κατω θα τη σβησει και εσεις θα χειροκροτατε
θα κανουμε και τικ τοκμπαινω στο επομενο γρηγορο τρενο αμεσα....ερχομαι καντηλι ,αξιζει το ρισκο τετοιο σκηνικο ,αυτα δεν χανονται!
θα πω του οδηγου να γκαζωσει ,να το φερει με παντιλικια!θα κανουμε και τικ τοκ