Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.047
- Πόντοι
- 2.606
μπα δεν κοιμασαι.
μπα δεν κοιμασαι.
το θεμα ειναι οτι δεν κοιμαται και ο Σεσκουλας σου .. ασε με εμεναμπα δεν κοιμασαι.
το θεμα ειναι οτι δεν κοιμαται και ο Σεσκουλας σου .. ασε με εμενα
ο δικος σου σεσκουλας επισης ειναι ξυπνιος.το θεμα ειναι οτι δεν κοιμαται και ο Σεσκουλας σου .. ασε με εμενα
ο δικος σου σεσκουλας επισης ειναι ξυπνιος.
θα σε γαμησει τωρα , εγω για τον Δαλαι ελεγα@ΝΙΠΛΟΣΕΣΚΟΥΛΑ ελα στη παρεα μας,νιωθει μονος ο νιπλακος μας.
α δεν παιζω εσυ τους εχεις δυο δυο.ο δικος μου κανει βάρδια 3 το πρωι με 1 μεσημερι , μετα ψοφαει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα σε γαμησει τωρα , εγω για τον Δαλαι ελεγα
ο Ρετρο ειναι ανεξαρτητος τυπος εδω μεσα , με καθαρες κατευθυνσεις να ξεβρακωνει τους φιδεμπορες και κλωνους Ντοπαα δεν παιζω εσυ τους εχεις δυο δυο.
ο συνταξιουχος τινεοτζερ μας θα ροχαλιζει ακομα.ο Ρετρο ειναι ανεξαρτητος τυπος εδω μεσα , με καθαρες κατευθυνσεις να ξεβρακωνει τους φιδεμπορες και κλωνους Ντοπα
εδω ρε μαλακα κοιμαται ο μισθωτος ναπουμε ,για τον αλλον που το δικαιουτε κιολας μιλαςο συνταξιουχος τινεοτζερ μας θα ροχαλιζει ακομα.
τον αθηναιο λεω τινειτζερ.εδω ρε μαλακα κοιμαται ο μισθωτος ναπουμε ,για τον αλλον που το δικαιουτε κιολας μιλας
τον αθηναιο λεω τινειτζερ.
τύπε αυτο δεν ειναι τιποτα να πουμε. ο τυπος μπαρος εχει να ασχοληθει με πλυσιμο κανα χρονο.Η Τελευταια μου ελπίδα σήμερα να βρέξει να πληθει το αμάξι πάει περίπατο
καλημερα φιλε-Τρουμπ...πως παει;καλημερα
παει πολυ καλα φιλε αθηναιο.....μπροστα μας ειναι ενα 3μερο μεθης ακολασιας και αρνιου...καλημερα φιλε-Τρουμπ...πως παει;
μετα τις 11 νομιζω ειναι ανοιχτα ολα...τι θα ψωνισεις;παει πολυ καλα φιλε αθηναιο.....μπροστα μας ειναι ενα 3μερο μεθης ακολασιας και αρνιου...
τι ωρα ανοιγουν οι χασαπηδες αραγε?