pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
αλεξ ελα εδω ρε φιλε να πουμε
Και εγω αυτης της σχολη ειμαι, μαλλον με εχουνε πιασει μοναξιες και μιζεριαζω.Γιατι οπως εχουμε πει εκατο φορες, η ευτυχια και η ολοκληρωση ερχεται απο μεσα μας και οχι απο εξωγενεις παραγοντες
αναποδα το ειπες για παρεα ειναι καλες για σεξ οχι.Και εγω αυτης της σχολη ειμαι, μαλλον με εχουνε πιασει μοναξιες και μιζεριαζω.
Το προβλημα με τις τανες ειναι οτι ειναι καλες για σεξ αλλα οχι για παρεα.
μαλακα θα ερθω σε ατμ , εισαι με τα καλα σου ?μλκ μην φερεις οπλο μαζι και μου τα φας.
ενω εγω θα σε βαλω σε τιμ βιουερ εισαι με τα καλα σου.μαλακα θα ερθω σε ατμ , εισαι με τα καλα σου ?
Καλα δεν ειναι ειπα οτι ειναι το τελειο στο σεξ , αλλα οκ τη δουλεια τους την κανουν.αναποδα το ειπες για παρεα ειναι καλες για σεξ οχι.
βρε μαλακα δεν θα μπορω να κανω τιποτα , μονο θα βλεπωενω εγω θα σε βαλω σε τιμ βιουερ εισαι με τα καλα σου.
γραψε κωδικους και μπες και δες.βρε μαλακα δεν θα μπορω να κανω τιποτα , μονο θα βλεπω
Στειλτη σε μενα.εχω και μια στο ινστα
μ στελνει σελφι με το γατουλη της
πολυ καλη ειναι απλα λιγο μεγαλη ρε γμτ ειναι 29 δυστυχως ο γατος δεν ξερω
οχι ρε μαλακα θα ερθω στο ΑΤΜ λες και ειμαι ο Κασιδιαρης και παει τις γριές για να σηκωσουν λεφτα στα Πατησιαγραψε κωδικους και μπες και δες.
πας καλα ??Στειλτη σε μενα.
Γιατι ρε αφου σου πεφτει μεγαλη, για μενα καλα ειναι 29 γυναικα.πας καλα ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο γατος 6,5 μηνων ειναι αχαχ
μου λεει πως την θηλαζει την καυμενη ειναι μπεμπης
ετσι κια λλιως θα πρεπει να πας ατμ να σηκωσεις λεφτα.οχι ρε μαλακα θα ερθω στο ΑΤΜ λες και ειμαι ο Κασιδιαρης και παει τις γριές για να σηκωσουν λεφτα στα Πατησια
θα την τρομαξεις εγω ειμαι ευγενικος και τζεντλεμαν δεν την πρηζω και ταιριαζουμεΓιατι ρε αφου σου πεφτει μεγαλη, για μενα καλα ειναι 29 γυναικα.
δεν παω ΑΤΜ τυπε , μου φερνουν λεφταετσι κια λλιως θα πρεπει να πας ατμ να σηκωσεις λεφτα.
Καλα αμα ταιριαζετε να μην σου κοψω τη τυχη.θα την τρομαξεις εγω ειμαι ευγενικος και τζεντλεμαν δεν την πρηζω και ταιριαζουμε
δε ξερω ετσι το ειπα ειναι νορμαλ στις κουβεντες και με χιουμορΚαλα αμα ταιριαζετε να μην σου κοψω τη τυχη.
τελικα οπλο θες?δε ξερω ετσι το ειπα ειναι νορμαλ στις κουβεντες και με χιουμορ