pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
για να μου δειξεις λογαριασμους , θα μου στειλεις αφμ σου , και ονοματεπωνυμο να δω δικαιουχο, και παρακαλα να εισαι μονο εσυλεγε χανεις δεκα χιλιαρικα αν σου δειξω λογαριασμους ειπες δεκα επι 5 σου λεω εγω αμεσα διαθεσιμα.
θα σε παω σε ατμ με καρτα,σιγα μην σου δωσω και ε9 ακου αφμγια να μου δειξεις λογαριασμους , θα μου στειλεις αφμ σου , και ονοματεπωνυμο να δω δικαιουχο, και παρακαλα να εισαι μονο εσυ
και θα μπω με teamviewer να σε δω να κανεις λογκιν στο λογαριασμο
θα φτασεις ως εκει ?
Να ξερεις οτι ολοι προσευχομαστε για σεναμαλκαρι να παει καλα αυτο να κοψω και απο το σαιτ
για να δουμε
δε χρειαζονται ειρωνιες φιλε μουΝα ξερεις οτι ολοι προσευχομαστε για σενα
ζητα και σκαναρισμενη υπογραφη, να τον κανεις διευθυνοντα συμβουλο σε καμια εταιρεια τυπε...για να μου δειξεις λογαριασμους , θα μου στειλεις αφμ σου , και ονοματεπωνυμο να δω δικαιουχο, και παρακαλα να εισαι μονο εσυ
και θα μπω με teamviewer να σε δω να κανεις λογκιν στο λογαριασμο
θα φτασεις ως εκει ?
θα σε παω σε ατμ με καρτα,σιγα μην σου δωσω και ε9 ακου αφμ
δεν χρειαζεται θα εχει τους κωδικους απο το τιμ βιουερ.ζητα και σκαναρισμενη υπογραφη, να τον κανεις διευθυνοντα συμβουλο σε καμια εταιρεια τυπε...
χαρηκα για ολα ρε μαγκες
ποιος θα σου κανει εμβασμα?καποτε ο λορεντζο νομιζω μου ειχε βαλει ενα πλαστο πριντ σκριν απο ποσο σε τραπεζα αγγλιας αν θυμαμαι καλα.Με πεντάλεπτο έμβασμα έλα να σου δείξω 50 μύρια.
Tι τραβατε κι εσεις οι ινσταγκραμερς ρε πουσυεμενα το ινστα με κατεστρεψε παντως
ειναι σαν
δε χρειαζονται ειρωνιες φιλε μου
θα σε παω σε ατμ με καρτα,σιγα μην σου δωσω και ε9 ακου αφμ
μλκ μην φερεις οπλο μαζι και μου τα φας.
ποιος θα σου κανει εμβασμα?καποτε ο λορεντζο νομιζω μου ειχε βαλει ενα πλαστο πριντ σκριν απο ποσο σε τραπεζα αγγλιας αν θυμαμαι καλα.
θα μας κανεις μηνυση?αλεξ ελα εδω εσυ ξερεις απο αυτα
πρεπει να συνομιλησουμε
οχι ειστε φιλοι μουθα μας κανεις μηνυση?
οχι ειστε φιλοι μου