Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.050
- Πόντοι
- 2.606
Ok, κατάλαβα λάθος...μα δεν εχω σκοπο να παρω πλαγκ ιν.
Ντίζελ ή βενζίνη;
Ok, κατάλαβα λάθος...μα δεν εχω σκοπο να παρω πλαγκ ιν.
ρε γαμηδι εκανα μια γαμοερωτηση πως το βλεπεις οι τιμες θα πεσουν η θα μεινουν στην καλυτερη σε αυτη την τραγικη κατασταση?τωρα δεν μπορω να παω για αμαξι δυστυχως....αν ολα πανε καλα σε 2 με 3 χρονια για καινουριο
δεν με πειραζει.οτι ειναι πιο φθηνο.Ok, κατάλαβα λάθος...
Ντίζελ ή βενζίνη;
η λογικη λεει θα πεσουν ρε μαλακα και οι χρονοι παραδοσης θα μειωθουν...σημειωση εγω ηλεκτρικο δε θα παρω ποτερε γαμηδι εκανα μια γαμοερωτηση πως το βλεπεις οι τιμες θα πεσουν η θα μεινουν στην καλυτερη σε αυτη την τραγικη κατασταση?
Έτσι με τους φλώρους με τις μπαλαντεζεςη λογικη λεει θα πεσουν ρε μαλακα και οι χρονοι παραδοσης θα μειωθουν...σημειωση εγω ηλεκτρικο δε θα παρω ποτε
Πολύ μακρινό σενάριοη λογικη λεει θα πεσουν ρε μαλακα και οι χρονοι παραδοσης θα μειωθουν
οι χρονοι παραδοσεις ναι οι τιμες λενε οτι ηρθαν και θα μεινουν.η λογικη λεει θα πεσουν ρε μαλακα και οι χρονοι παραδοσης θα μειωθουν...σημειωση εγω ηλεκτρικο δε θα παρω ποτε
να σου δωσω 2 ευρω να βαλεις βενζινη στο στρογγυλοφαναρο?Έτσι με τους φλώρους με τις μπαλαντεζες
για να δουμεοι χρονοι παραδοσεις ναι οι τιμες λενε οτι ηρθαν και θα μεινουν.
Είσαι απλαςνα σου δωσω 2 ευρω να βαλεις βενζινη στο στρογγυλοφαναρο?
ολοι μου το λενε.Είσαι απλας
να παμε ανθρωπο τοτε κ.Απλαολοι μου το λενε.
παιδια τωρα δεν βγαινω εχω εξοδα.να παμε ανθρωπο τοτε κ.Απλα
για πεςπαιδια τωρα δεν βγαινω εχω εξοδα.
ρε μλκ θες ενα 30αρι για να παρεις ενα αμαξι ικανοποιητικο. μας ξεκωλιασαν οι ουκρανοταλιμπαν.για πες
και με 25 αναλογα τι θες..παρε ενα υβριδικο σαν του Χαρτοπολεμουρε μλκ θες ενα 30αρι για να παρεις ενα αμαξι ικανοποιητικο. μας ξεκωλιασαν οι ουκρανοταλιμπαν.
ποιο αυτο που καιει διπλασια βενζινη απο τα συμβατικα?και με 25 αναλογα τι θες..παρε ενα υβριδικο σαν του Χαρτοπολεμου
το εφτιαξε ειπεποιο αυτο που καιει διπλασια βενζινη απο τα συμβατικα?