baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
για δωσε ινφο μαστουρα.Στεφανακος Μαυροειδης
για δωσε ινφο μαστουρα.Στεφανακος Μαυροειδης
Τι θα πάρεις τελικά?ua pesoyn oi timew arxonta γιατι καθε μερα που περιμενω τρωω μεγαλυτερο δαχτυλο.
προταση για εμπορο που να κανει προσφορες?
Τυπε μόνο ο δημιουργός τους μπορεί πλέον να δώσει πληροφορίεςγια δωσε ινφο μαστουρα.
Γ' νεκροταφείο, όπως μπαίνεις αριστερά...για δωσε ινφο μαστουρα.
α τον γνωστο στεφανακο ελεγες.Τυπε μόνο ο δημιουργός τους μπορεί πλέον να δώσει πληροφορίες
βλεπω η ρενο βγαζει φουλ υβριδικο,αλλα παω στα 35 για το αρκανα.Τι θα πάρεις τελικά?
Αν πας σε Γάλλο,στα συν το ότι έχουν τα καλύτερα σασμάν και αναρτήσειςβλεπω η ρενο βγαζει φουλ υβριδικο,αλλα παω στα 35 για το αρκανα.
γαμει ομως.
Κάποια μοντέλα της βγαίνουν και με υγραέριο, συνδιαστικά.βλεπω η ρενο βγαζει φουλ υβριδικο,αλλα παω στα 35 για το αρκανα.
γαμει ομως.
εγω σου λεω περιμενε...γιατι βιαζεσαι ρε;ua pesoyn oi timew arxonta γιατι καθε μερα που περιμενω τρωω μεγαλυτερο δαχτυλο.
προταση για εμπορο που να κανει προσφορες?
xmmmmmmmmmmmm αν το παρω χειροκινητο θα το οδηγαω μονο εγω βεβαια.Κάποια μοντέλα της βγαίνουν και με υγραέριο, συνδιαστικά.
SUV θες?
τι ακουγονται στους διαδρομους?θα πεσουν οι τιμες?εγω σου λεω περιμενε...γιατι βιαζεσαι ρε;
Να κινείται το χρήμα, ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ...εγω σου λεω περιμενε...γιατι βιαζεσαι ρε;
και εγω ψαχνω για κρεμαγιερα και δεν υπαρχει καινουρια πουθενα γαμω τον γαλλο και το σπιτι του μαζιΝα κινείται το χρήμα, ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ...
Έλα, μετά πάμε για κόντρες...xmmmmmmmmmmmm αν το παρω χειροκινητο θα το οδηγαω μονο εγω βεβαια.
ε ναι ετσι λεω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι ακουγονται στους διαδρομους?θα πεσουν οι τιμες?
Μόνο εκ θαύματοςκαι εγω ψαχνω για κρεμαγιερα και δεν υπαρχει καινουρια πουθενα γαμω τον γαλλο και το σπιτι του μαζι
πηγαινε παρε τωρα φιλε-Μπαρε εσυxmmmmmmmmmmmm αν το παρω χειροκινητο θα το οδηγαω μονο εγω βεβαια.
ε ναι ετσι λεω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι ακουγονται στους διαδρομους?θα πεσουν οι τιμες?
και εγω ψαχνω για κρεμαγιερα και δεν υπαρχει καινουρια πουθενα γαμω τον γαλλο και το σπιτι του μαζι
ρε συ γαμω το σπιτι τους πριν 3 χρονια την εφτιαξα ανακατασκευη και παλι χαλασε.....απο τοτε δεν υπηρχε πουθενα καινουριαΜόνο εκ θαύματος
μονο ανακατασκευη παλι που ειναι λαχειο...
Δε βρίσκεις από καλά μεταχειρισμένα?
Ξέχασέ τηνρε συ γαμω το σπιτι τους πριν 3 χρονια την εφτιαξα ανακατασκευη και παλι χαλασε.....απο τοτε δεν υπηρχε πουθενα καινουρια
Τυπε θέλω να σε δω να σκας άνθρωπο και φινο με υβριδικό και να του λες βάλε διπλό τζατζίκι και πάπρικα έτσι το τρώμε εμείς οι άντρεςβλεπω η ρενο βγαζει φουλ υβριδικο,αλλα παω στα 35 για το αρκανα.
γαμει ομως.