The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.099
- Πόντοι
- 25.467
Την γκιλφάρα μου (Α 303), δεν την αλλάζω.
Μαν ετοιμάζομαι για χτύπημα κόμπρας εκεί μου είπες στο Τζάνειο κοντά....Ρε μαλακες
μια χαρα πάω ρομβης τώρα εγώ κεντροΜαν ετοιμάζομαι για χτύπημα κόμπρας εκεί μου είπες στο Τζάνειο κοντά....
Πείνασα....
Τυχερέ γαμιόλη.μια χαρα πάω ρομβης τώρα εγώ κεντρο
ησαν κανα καλο μουνι η μπαλοτσα?Αυτό κατάλαβα και εγώ. Λογικό, όταν καμακώνεσαι online με 50 άτομα ταυτόχρονα, στους 20 από αυτούς έχεις στείλει inappropriate videos/photos για να καυλώνουν και να σου γράφουν πόσο καύλα είσαι, τότε είναι απόλυτα λογικό να ρίχνεις ασύστολα μπλοκ όταν η πραγματική αγάπη έρθει στη ζωή σου. Γίνομαι λίγο κακός και ζητώ συγνώμη αλλά αυτό το win-win των γυναικών είναι λίγο κουραστικό. Όλο αυτό οφείλεται βέβαια κατά ένα μεγάλο μέρος στο ότι και εμείς κάνουμε σαν λιγούρια με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.
μηπως η μασχαλη της εμοιαζε με βυζι?Ακριβώς αυτό!
Όταν αναρτά φωτό με μασχάλη που να αχνοφαίνεται και λίγο βυζί, και σε 20 δευτερόλεπτα μαζεύει 287 π.μ. από λιμάρια στη θυρίδα της, φυσικό επακόλουθο το να κολακεύεται υπέρ το δέον.
δεν σε αναγνωριζω....εισαι ο ιδιος μαλακας αλλα πολυ καλυτεροςΉταν καύλα η wineme. Ένα ατίθασο άτι που έψαχνε τον γητευτή του
ΤαλαιπωριαΠάρτε και μια φωτογραφία της γκόμενας να τον παίξετε λιγούριααααα...
με την καλη την εννοια το ειπα ρε....μην σαλταρεις παλιΤην έφαγα την προσποίηση, 1-0 Τρουμπάκης
ηταν παρα πολυ μαλακας παλια....βοηθησε η θεραπεια τωρα....και πραος ειναι και βρηκε και λιγο χιουμορΤύπος Σίνς91 φουντώνει στο νανοσεκόντ....
Μια χαρά είναι ο σινς91.ηταν παρα πολυ μαλακας παλια....βοηθησε η θεραπεια τωρα....και πραος ειναι και βρηκε και λιγο χιουμορ
ετσι κερδισε το νταγκον ντε ο νιπληςΜισό να χαλαρώσω τύποι
εναν εναν θειο....το νημα εδω ανοιξε σαν κλινικη αλλα ο μπαρμπας πουτσα του ολα το εκανε ιδρυμα σταυος νιαρχος...Μια χαρά είναι ο σινς91.
Έχω κάτι άλλους κατά νου για θεραπεία....
Λες να πιάσει?
εσενα σουβλακι σε κερασε?Την έφαγα την προσποίηση, 1-0 Τρουμπάκης