The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.230
- Πόντοι
- 25.467
Αμάρτησε εν καιρώ νηστείας
Καλά που μου το είπατε. Θα την βάλω να κάνει 50 μετάνειες.
Αμάρτησε εν καιρώ νηστείας
απαγορευετε το καπνισμα.
απαγορευετε το καπνισμα.
ε μα ουτε να χτισουμε δεν μας επιτρεπουν,βρισκει σκατο μονοκερου τσουπ ερχεται ο τσατσος απο πανω.Ποιός "λεβέντης" έβαλε να σαπίσουν στο ξύλο τον προϊστάμενο την εφορίας αρχαιοτήτων Μυκόνου;
ε μα ουτε να χτισουμε δεν μας επιτρεπουν,βρισκει σκατο μονοκερου τσουπ ερχεται ο τσατσος απο πανω.
ε μα ουτε να χτισουμε δεν μας επιτρεπουν,βρισκει σκατο μονοκερου τσουπ ερχεται ο τσατσος απο πανω.
100 grains 9mm ;;;;
Προφανώς για να πιάνει .... διαστημικές ταχύτητες !
Για να πετυχαίνεις χαρτόνια , ακόμη και στα 25μ , εξωφρενική σπατάλη το θεωρώ .
Μήπως σχεδιάστηκε για τίποτε τρελάρες που ρίχνουν με καμιά εξωπραγματική διόπτρα στο πιστόλι , στο γάμο του καραγκιόζη
σε ανοιχτούς χώρους ;
Τι νομίζεις ότι είσαι.ο νιπλαρος επειδη εχω καταλαβει ΠΟΛΛΑ μαγκες μου κατι wine τις εχει κολωνια για τα @ρχιδια του.
φωτο νιπλης μικρος.
Βλέπω τον φίλο Kουταβούλια και αναφέρει την winemedineme, σωστά;
θα ήθελα χωρίς να θίξετε ονόματα και υπολήψεις να μου πείτε τι έγινε τελικά και η wine έφυγε από εδώ.
Γιατί ενώ επικοινωνούσα μαζί της μέσω insta και fb ξαφνικά έφαγα μπλοκ από παντού.
Ξεκαθαρίζω ότι δεν πρόκειται να μοιραστώ σχετικές πληροφορίες σε καμμία περίπτωση.
Η winemedineme ήταν - πέρα από τα πάνω-κάτω της ηλικίας της, μία εξαιρετική κοπέλα με πολύ καλό χαρακτήρα.
Απλά όταν εγώ βγήκα από το μπου, εκείνη συνέχισε εδώ και έχασα επεισόδια.
Λέτε να είναι με τον Pussy Wagon;
Άρχοντα καλημέρα.Εγω είχα ψιλομανουριασει μαζί της κάποια στιγμή γιατί είχε γίνει αρκετάΒλέπω τον φίλο Kουταβούλια και αναφέρει την winemedineme, σωστά;
θα ήθελα χωρίς να θίξετε ονόματα και υπολήψεις να μου πείτε τι έγινε τελικά και η wine έφυγε από εδώ.
Γιατί ενώ επικοινωνούσα μαζί της μέσω insta και fb ξαφνικά έφαγα μπλοκ από παντού.
Ξεκαθαρίζω ότι δεν πρόκειται να μοιραστώ σχετικές πληροφορίες σε καμμία περίπτωση.
Η winemedineme ήταν - πέρα από τα πάνω-κάτω της ηλικίας της, μία εξαιρετική κοπέλα με πολύ καλό χαρακτήρα.
Απλά όταν εγώ βγήκα από το μπου, εκείνη συνέχισε εδώ και έχασα επεισόδια.
Έτσι πίστευε αυτή και για αυτό γινόταν παπαρο...Αυτό κατάλαβα και εγώ. Λογικό, όταν καμακώνεσαι online με 50 άτομα ταυτόχρονα, στους 20 από αυτούς έχεις στείλει inappropriate videos/photos για να καυλώνουν και να σου γράφουν πόσο καύλα είσαι, τότε είναι απόλυτα λογικό να ρίχνεις ασύστολα μπλοκ όταν η πραγματική αγάπη έρθει στη ζωή σου. Γίνομαι λίγο κακός και ζητώ συγνώμη αλλά αυτό το win-win των γυναικών είναι λίγο κουραστικό. Όλο αυτό οφείλεται βέβαια κατά ένα μεγάλο μέρος στο ότι και εμείς κάνουμε σαν λιγούρια με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.
Αυτό κατάλαβα και εγώ. Λογικό, όταν καμακώνεσαι online με 50 άτομα ταυτόχρονα, στους 20 από αυτούς έχεις στείλει inappropriate videos/photos για να καυλώνουν και να σου γράφουν πόσο καύλα είσαι, τότε είναι απόλυτα λογικό να ρίχνεις ασύστολα μπλοκ όταν η πραγματική αγάπη έρθει στη ζωή σου. Γίνομαι λίγο κακός και ζητώ συγνώμη αλλά αυτό το win-win των γυναικών είναι λίγο κουραστικό. Όλο αυτό οφείλεται βέβαια κατά ένα μεγάλο μέρος στο ότι και εμείς κάνουμε σαν λιγούρια με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.
Άρχοντα καλημέρα.Εγω είχα ψιλομανουριασει μαζί της κάποια στιγμή γιατί είχε γίνει αρκετά
εριστική με την πάρτη μου αλλά όλα καλά μέχρι εκεί.Τωρα το τι έγινε πραγματικά δεν ξέρω ειλικρινά
μακάρι η κοπέλα να είναι καλά και ευτυχισμένη.
Σιγά μωρέ,λειόκανο είναι.Μακελάρης στην ετήσια συγκέντρωση μελών του μπου;
Δεν κάνει για κλειστό χώρο.Ναι αλλά αυτό κάνει μπούγιο εμφανισιακά
Σου προτείνω αυτή την μουνάρα....Λειόκανο.
Και από λειόκανα θα προτιμούσα μια Franchi SPAS