Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.600
Πόντοι
10.411
απαγορευετε το καπνισμα.
480full.jpg

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.742
Πόντοι
6.035
Ποιός "λεβέντης" έβαλε να σαπίσουν στο ξύλο τον προϊστάμενο την εφορίας αρχαιοτήτων Μυκόνου;
ε μα ουτε να χτισουμε δεν μας επιτρεπουν,βρισκει σκατο μονοκερου τσουπ ερχεται ο τσατσος απο πανω. :rolleyes:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.230
Πόντοι
25.467
ε μα ουτε να χτισουμε δεν μας επιτρεπουν,βρισκει σκατο μονοκερου τσουπ ερχεται ο τσατσος απο πανω. :rolleyes:

Που να χτίσετε ρε τραχανά;;;

Όλα χτισμένα είναι. Δεν έχετε αφήσει και τίποτα άχτιστο. Σε λίγο θα χώνετε πασαλάκια στην θάλασσα και θα χτίζετε πασαλόσπιτα.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.230
Πόντοι
25.467
100 grains 9mm ;;;;
Προφανώς για να πιάνει .... διαστημικές ταχύτητες !
Για να πετυχαίνεις χαρτόνια , ακόμη και στα 25μ , εξωφρενική σπατάλη το θεωρώ .
Μήπως σχεδιάστηκε για τίποτε τρελάρες που ρίχνουν με καμιά εξωπραγματική διόπτρα στο πιστόλι , στο γάμο του καραγκιόζη
σε ανοιχτούς χώρους ;

Για χαρτόκουτες και τενεκέδες στα 5-6 μέτρα υπάρχει και πυρομαχικό με 0,30 το κομμάτι.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.230
Πόντοι
25.467
Βλέπω τον φίλο Kουταβούλια και αναφέρει την winemedineme, σωστά;
θα ήθελα χωρίς να θίξετε ονόματα και υπολήψεις να μου πείτε τι έγινε τελικά και η wine έφυγε από εδώ.
Γιατί ενώ επικοινωνούσα μαζί της μέσω insta και fb ξαφνικά έφαγα μπλοκ από παντού.
Ξεκαθαρίζω ότι δεν πρόκειται να μοιραστώ σχετικές πληροφορίες σε καμμία περίπτωση.
Η winemedineme ήταν - πέρα από τα πάνω-κάτω της ηλικίας της, μία εξαιρετική κοπέλα με πολύ καλό χαρακτήρα.
Απλά όταν εγώ βγήκα από το μπου, εκείνη συνέχισε εδώ και έχασα επεισόδια.

Είναι πλέον ζευγάρι με κάποιον, που μάλλον είναι πολύ ζηλιάρης. Εξ ού και τα μπλόκ. :D:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.624
Πόντοι
14.936
Βλέπω τον φίλο Kουταβούλια και αναφέρει την winemedineme, σωστά;
θα ήθελα χωρίς να θίξετε ονόματα και υπολήψεις να μου πείτε τι έγινε τελικά και η wine έφυγε από εδώ.
Γιατί ενώ επικοινωνούσα μαζί της μέσω insta και fb ξαφνικά έφαγα μπλοκ από παντού.
Ξεκαθαρίζω ότι δεν πρόκειται να μοιραστώ σχετικές πληροφορίες σε καμμία περίπτωση.
Η winemedineme ήταν - πέρα από τα πάνω-κάτω της ηλικίας της, μία εξαιρετική κοπέλα με πολύ καλό χαρακτήρα.
Απλά όταν εγώ βγήκα από το μπου, εκείνη συνέχισε εδώ και έχασα επεισόδια.
Άρχοντα καλημέρα.Εγω είχα ψιλομανουριασει μαζί της κάποια στιγμή γιατί είχε γίνει αρκετά
εριστική με την πάρτη μου αλλά όλα καλά μέχρι εκεί.Τωρα το τι έγινε πραγματικά δεν ξέρω ειλικρινά
μακάρι η κοπέλα να είναι καλά και ευτυχισμένη.:hi:

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.624
Πόντοι
14.936
Αυτό κατάλαβα και εγώ. Λογικό, όταν καμακώνεσαι online με 50 άτομα ταυτόχρονα, στους 20 από αυτούς έχεις στείλει inappropriate videos/photos για να καυλώνουν και να σου γράφουν πόσο καύλα είσαι, τότε είναι απόλυτα λογικό να ρίχνεις ασύστολα μπλοκ όταν η πραγματική αγάπη έρθει στη ζωή σου. Γίνομαι λίγο κακός και ζητώ συγνώμη αλλά αυτό το win-win των γυναικών είναι λίγο κουραστικό. Όλο αυτό οφείλεται βέβαια κατά ένα μεγάλο μέρος στο ότι και εμείς κάνουμε σαν λιγούρια με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.
Έτσι πίστευε αυτή και για αυτό γινόταν παπαρο...
Σε ένα χώρο στον οποίο ασχολούμαστε με τον αγοραίο έμπαινε το θέατρο
για να πάρει επιβεβαιώσεις από εμάς και ταυτόχρονα να μας κράξει για το ότι πηγαίνουμε
με εργαζόμενες..
Εμένα δεν μου λείπει σορυ...

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.230
Πόντοι
25.467
Αυτό κατάλαβα και εγώ. Λογικό, όταν καμακώνεσαι online με 50 άτομα ταυτόχρονα, στους 20 από αυτούς έχεις στείλει inappropriate videos/photos για να καυλώνουν και να σου γράφουν πόσο καύλα είσαι, τότε είναι απόλυτα λογικό να ρίχνεις ασύστολα μπλοκ όταν η πραγματική αγάπη έρθει στη ζωή σου. Γίνομαι λίγο κακός και ζητώ συγνώμη αλλά αυτό το win-win των γυναικών είναι λίγο κουραστικό. Όλο αυτό οφείλεται βέβαια κατά ένα μεγάλο μέρος στο ότι και εμείς κάνουμε σαν λιγούρια με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Ακριβώς αυτό!

Όταν αναρτά φωτό με μασχάλη που να αχνοφαίνεται και λίγο βυζί, και σε 20 δευτερόλεπτα μαζεύει 287 π.μ. από λιμάρια στη θυρίδα της, φυσικό επακόλουθο το να κολακεύεται υπέρ το δέον.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.230
Πόντοι
25.467
Άρχοντα καλημέρα.Εγω είχα ψιλομανουριασει μαζί της κάποια στιγμή γιατί είχε γίνει αρκετά
εριστική με την πάρτη μου αλλά όλα καλά μέχρι εκεί.Τωρα το τι έγινε πραγματικά δεν ξέρω ειλικρινά
μακάρι η κοπέλα να είναι καλά και ευτυχισμένη.:hi:

Έλα μωρή μουτράκλα!!! :headbang2:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.599
Πόντοι
6.536