ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 597
- Πόντοι
- 96
Να παρκαρω την αμαξαρα μουκαταλαβαινω
Να παρκαρω την αμαξαρα μουκαταλαβαινω
Ποιο μοντέλο έχεις φίλε αρές?Θελω να αραξω το σκαφος μου στον κολπισκο. Θελω να δεσω στο λιμανι της ελλεεινιδος. Να απλωσω τα αρχιδια μου σαν καβους καραβοσκοινα.
Να παρκαρω την λαμπορκινι μου στο γκαραζ
ναι καταλαβαΝα παρκαρω την αμαξαρα μου
Θα ηθελα βεβαια φυσιολογικο σεξ στο μουνι αλλα δεν το διαθετουν χωρις προφυλακτικο
Ξερεις γκομενα να κανει χωρις προφυλαξη ?Μη το λεεεες...
Λεμε τωρα! Σχημα λογουΆνοιξε και επίκαιρο νήμα για μελλοντικούς ναυαγούς...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιο μοντέλο έχεις φίλε αρές?
Δεν εχει καμμια να γαμιεται χωρις προφυλακτικο στο μουνι μονο πρεζακια και γυφτισσες και καμμια με ΣΜΝναι καταλαβα
τα μελη με τις κριτικες πρεπει να ξερουν να σε βοηθησουν αυτοι θα ειναι γνωστες της πιατσας
ε τι λες? εχει λογικη...
τι να σου πω? δεν ξερω...Δεν εχει καμμια να γαμιεται χωρις προφυλακτικο στο μουνι μονο πρεζακια και γυφτισσες και καμμια με ΣΜΝ
Γι'αυτο θελω σχεση ειμαι σχεσακιας ειναι κακο να θελω μια γυναικα να την εμπιστευομαι και καθαρη ?ναι καταλαβα
τα μελη με τις κριτικες πρεπει να ξερουν να σε βοηθησουν αυτοι θα ειναι γνωστες της πιατσας
ε τι λες? εχει λογικη...
Γι'αυτο θελω σχεση ειμαι σχεσακιας ειναι κακο να θελω μια γυναικα να την εμπιστευομαι και καθαρη ?
γεματη η τηλεοραση να λεςΓεμάτη η Αθηνα Άρη, κάτι θα βρεις.
Κοιτάς μόνο ελεύθερη τιβί ή ψάχνεις και κοσμοτέ, νετφλιξ κλπ?γεματη η τηλεοραση να λες
Κοιτάς μόνο ελεύθερη τιβί ή ψάχνεις και κοσμοτέ, νετφλιξ κλπ?
μονο ελληνικα μεγαλα γνωστα καναλια ελευθερης τηλεορασης αντεννα μεγκα κλπ τετοιαΚοιτάς μόνο ελεύθερη τιβί ή ψάχνεις και κοσμοτέ, νετφλιξ κλπ?
μονο ελληνικα μεγαλα γνωστα καναλια ελευθερης τηλεορασης αντεννα μεγκα κλπ τετοια
ψιλοκαλη τωρα ομως εχει καινουργια μουνεταΓνώμη σου για Μάριον παρακαλώ
Να βοηθήσω ήθελα μόνο...Έπρεπε να ρίξεις λάδι στη φωτιά
μα καλα δεν ειναι σάιτ που μπορεις να εκφραζεσαι και να γραφεις ελευθερα ? τελοπαντων δειξε λιγη κατανοηση σε ενα ταλαιπωρημενο μεσηλικα. εχουμε και τις παραξενιες μας εμεις οι μεγαλοι σε ηλικιαΜέσα σε όλες τις μαλακίες που γράφεις,έγραψες και κάτι σωστό και ωραίο
Δρόμο τώρα και στο λέω ευγενικά πίστεψέ με
Να βοηθήσω ήθελα μόνα
απορια: Γιατι αλλοι γραφει στο προφιλ τους μελος και σε αλλους ανωτερος σεβαστος αρχηγος κ.λ.π. ? μπορω να το αλλαξω και γω ?Να βοηθήσω ήθελα μόνο...