athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
πηγαινα πλατεια κατω Πετραλωνα και ΑΓ.Αικατερινη αλλα οχι πολλες φορες μονιμα ΚΑΛΛΙΘΕΑ και Ν.ΣΜΥΡΝΗπλατεια best πηγαινες ?
πηγαινα πλατεια κατω Πετραλωνα και ΑΓ.Αικατερινη αλλα οχι πολλες φορες μονιμα ΚΑΛΛΙΘΕΑ και Ν.ΣΜΥΡΝΗπλατεια best πηγαινες ?
εδω δεν φουνταρεις εσυ εγω θα φουνταρω ρε;και οχι μονο αυτο δεν ντρεπεσαι να κυκλοφορεις κιολας...αν ζουσες Σαουδικη Αραβια θα ησουν ευνουχος να υπηρετεις τον Κουροπαλατηκαι δεν σου περασε ποτε απο το μυαλο να φουνταρεις στις γραμμες?
ποσα παιρνεις τον μηνα να σε νοικιασω?εδω δεν φουνταρεις εσυ εγω θα φουνταρω ρε;και οχι μονο αυτο δεν ντρεπεσαι να κυκλοφορεις κιολας...αν ζουσες Σαουδικη Αραβια θα ησουν ευνουχος να υπηρετεις τον Κουροπαλατη
οταν θα βαζεις 20 ευρω βενζινη στον κουβα με την σκαστρα που εχεις για αμαξι αντι για 10 τοτε λεωΤΟΤΕ ,κουβεντιαζουμε και για αλλα πραγματαποσα παιρνεις τον μηνα να σε νοικιασω?
φιλε το Σαραι σου ειναι στην λουξ περιοχη του Περαματος;τοσα δινω ποσα θες στα πετραλωνα πουλαν αυτο που θες.
που μενει τυπε ?φιλε το Σαραι σου ειναι στην λουξ περιοχη του Περαματος;
και γω ενδιαφερομαι να μαθω.που μενει τυπε ?
ρε μουνι δεν βλεπεις αγωνα?στην λωριδα της γαζας
θα δωσω μεροκαματο στον σαικο και θα μαθει τα παντα για σενα , ΤΑ ΠΑΝΤΑκαι γω ενδιαφερομαι να μαθω.
βλεπω...πεσαμεκαι γω ενδιαφερομαι να μαθω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ρε μουνι δεν βλεπεις αγωνα?
εχθες παλι εφερα τις αναμνησεις αλλα εσυ απουσιαζες ειχες παει αλεξανδρειο για καφε και διπλα για ουφο.βλεπω...πεσαμε
περαμα η Αμφιαλη αλλα με ριζες Ζοφρια συγγενης του Βασιλλια των τσιγγανων ειναιπου μενει τυπε ?
και μας το παιζει το μουνι μπρουκληςπεραμα η Αμφιαλη αλλα με ριζες Ζοφρια συγγενης του Βασιλλια των τσιγγανων ειναι
ρε μαλακα τα εχουμε πει αυτα...ζουνε το ονειρο τους στο μπου...και μας το παιζει το μουνι μπρουκλης
που μενει τυπε ?
πες μου ΕΝΦΙΑ λογαριασμο , πες μουμ'ενα ονειρο τρελο ονειρο απατηλο.
δεν εχω ενφιαπες μου ΕΝΦΙΑ λογαριασμο , πες μου