troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.199
- Πόντοι
- 5.506
12.30σαββατο θα το καψουμε θα κουνας την χοντροκωλαρα σου μεχρι τις 12.
12.30σαββατο θα το καψουμε θα κουνας την χοντροκωλαρα σου μεχρι τις 12.
τον Ρεζνοφ να βαλουμε πιστευω ειναι καλος
εσυ χορευεις ρουμπα με το κοριτσι σου και σε κραταει να κανεις πιρουετες?θα χορεψεις λαμπαντα με το κοριτσι σου;
κανεις και τη λαντζα?
τον αθηναιο τον κοβω να χορευει πολυ καλο τανγκο...ειναι ερωτυλοςεσυ χορευεις ρουμπα με το κοριτσι σου και σε κραταει να κανεις πιρουετες?
και στις κουνιες καλος ειναι φτανει τα 3 μετρα υψος.τον αθηναιο τον κοβω να χορευει πολυ καλο τανγκο...ειναι ερωτυλος
οτι ειπε ο Τρουμπ κακοχρονεμενε μπαρεεσυ χορευεις ρουμπα με το κοριτσι σου και σε κραταει να κανεις πιρουετες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κανεις και τη λαντζα?
εσυ χορευεις ρουμπα με το κοριτσι σου και σε κραταει να κανεις πιρουετες?
μπαρος καλλιτεχνικο πατιναζ ειναι απαιχτοςΔεν χορεύει ρουμπα γιατί γίνεται ρόμπα.
μπαρος καλλιτεχνικο πατιναζ ειναι απαιχτος
στα πετραλωνα κανατε πατιναζ απο τα λαδια κατι ειναι και αυτο.μπαρος καλλιτεχνικο πατιναζ ειναι απαιχτος
στα πετραλωνα κανατε πατιναζ απο τα λαδια κατι ειναι και αυτο.
την μνηστη μου οπως λες και εσυ δεν βλεπω
δεν υπηρχαν γατες τις ειχαν εξαφανησει τα αρουρια που ηταν σαν πονυ και τα καβαλουσαν σαν παιδι ο αθηναιος.Στα σκατά από τις γάτες μάθανε, αλλά δεν είναι του παρόντος να το αναλύσουμε παραπάνω.
πλατεια best πηγαινες ?Α.Πετραλωνα εμενα μουνακια ΑΝΩ..
και δεν σου περασε ποτε απο το μυαλο να φουνταρεις στις γραμμες?Α.Πετραλωνα εμενα μουνακια ΑΝΩ..
την μνηστη μου οπως λες και εσυ δεν βλεπω
φερε μου να φαω και το μερίδιο της να ξεμπερδευουμεΝωρίς ακόμα. Εισέρχεται τις "μεγάλες ώρες" για να κάνει "εφμάνιση" όπως άλλωστε αρμόζει σε όλες τις ντίβες.