baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.682
- Πόντοι
- 5.097
να δωσει κωλο σε κανενα μανατζαρεο για να γαμσει διασημη.δώσε στον αρες και σώσε τον μαστρο-βάρο...
να δωσει κωλο σε κανενα μανατζαρεο για να γαμσει διασημη.δώσε στον αρες και σώσε τον μαστρο-βάρο...
ασε να χουμε για φαι λογαριασμους και ρουχα.φτωχομπινες εισαι και μου θες να γαμησεις και διασημη κακομοιρογλου.
τσίμπησες φασολάδα?να δωσει κωλο σε κανενα μανατζαρεο για να γαμσει διασημη.
αυτο που λεει καποιος σε αλλο νημα του μπου κανε φιλο τον πουστη της και θα τις γαμησεις ολες μαζι μ'αυτην και τις φιλες της. αν σε συμπαθησει ο πουστης της εχεις κερδισει , ολα τα αλλα δεν θα αργησουν να ρθουν στην αγκαλια σου και στον πουτσο σου.να δωσει κωλο σε κανενα μανατζαρεο για να γαμσει διασημη.
οπως τα λες στον πουτσο μου.αυτο που λεει καποιος σε αλλο νημα του μπου κανε φιλο τον πουστη της και θα τις γαμησεις ολες μαζι μ'αυτην και τις φιλες της. αν σε συμπαθησει ο πουστης της εχεις κερδισει , ολα τα αλλα δεν θα αργησουν να ρθουν στην αγκαλια σου και στον πουτσο σου.
και στο δικο μουοπως τα λες στον πουτσο μου.
τι εγινε βγαζεις γλωσσα τωρα?και στο δικο μου
τι εγινε βγαζεις γλωσσα τno mnan
no manτι εγινε βγαζεις γλωσσα τωρα?
γιατι δεν παιζει να με ερωτευτει διασημη και να την γαμαω τζαμπα αυτες δεν εχουν αισθηματα ? μονο δοξα και λεφτα ?φτωχομπινες εισαι και μου θες να γαμησεις και διασημη κακομοιρογλου.
Τους έφυγες ή σε αμολύσανε?γιατι δεν παιζει να με ερωτευτει διασημη και να την γαμαω τζαμπα αυτες δεν εχουν αισθηματα ? μονο δοξα και λεφτα ?
γιατι εγω ειμαι αντρας αξιαςΤους έφυγες ή σε αμολύσανε?
γιατι εγω ειμαι αντρας αξιας
xD και εγώ το θελω. Το έχεις;Ασχετο με το θεμα και νημα...... εχει κανεις το βιντεο πορν με το Σεμεδο? και αν ναι ας μου το στειλει σε πμ. ευχαριστω
ποσους βαθμους εχει εξω?
οχιΚαλησπέρα.
Για κάντε μου μια σύντομη ενημέρωση στα βασικά.
Ο Ατενέζος ζει ακόμα;
Ο Άρεσμάρες γάμησε;