baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.682
- Πόντοι
- 5.097
γιατι εσυ χαιρετας?χαιρέτα λέμε
γιατι εσυ χαιρετας?χαιρέτα λέμε
ΟΧΙ ισα ισα σε χαιρετησαγιατι με εχεις στη λιστα?
καλησπερα μεσιε αθηναιο υπαρχουν καλοθελητες τοτες μου βαζουν λογια?ΟΧΙ ισα ισα σε χαιρετησα
πήγες άνθρωπο?καλησπερα μεσιε αθηναιο υπαρχουν καλοθελητες τοτες μου βαζουν λογια?
ti tsimbises?βουλευτη καλοχαιρετα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τρεχω πρεπει να βαλω φωτισμο στο φερετρο του βασιλια.
γλυκα μονο απο τον γνησιο μανο.ώρα για γλυκακι
σαφως ....καλησπερα μεσιε αθηναιο υπαρχουν καλοθελητες τοτες μου βαζουν λογια?
Τσακο σαντιγί από τα γλυκάσαφως ....
ti φωτισμό θα βάλεις?τρεχω πρεπει να βαλω φωτισμο στο φερετρο του βασιλια.
τσακω πτυελο απο βρογχοπνευμονιαΤσακο σαντιγί από τα γλυκά
τι τσιμπησες?τσακω πτυελο απο βρογχοπνευμονια
σε λιγο..λιγκουινι με κιμα,χορτα αγριατι τσιμπησες?
πάλι θα σε πάεισε λιγο..λιγκουινι με κιμα,χορτα αγρια
φιλαρακια μου καλησπερα ποιος ειναι διαθεσιμος να κανει εγγραφη?
Το Refer a Friend, το νέο συναρπαστικό πρόγραμμα ανταμοιβής για τα μέλη της Stoiximan είναι εδώ! Μοιράσου την εμπειρία της Stoiximan με τους φίλους σου και βγείτε όλοι κερδισμένοι! Προσκάλεσε τους φίλους σου να εγγραφούν στη Stoiximan και κέρδισε έως και 100€!
Πώς λειτουργεί:
Προσκάλεσε τους φίλους σου να εγγραφούν στη Stoiximan και κέρδισε έως και 100€ σε δωρεάν στοιχήματα (Free Bet). Κάνε εγγραφή στο πρόγραμμα, αντίγραψε και μοιράσου τον σύνδεσμο παραπομπής (link) με έναν φίλο σου και μόλις κάνει εγγραφή από τον συγκεκριμένο σύνδεσμο και πραγματοποιήσει την πρώτη κατάθεση (ελάχιστο ποσό 10€), ένα δωρεάν στοίχημα (Free Bet) αξίας 10€ θα πιστωθεί και στους δύο.
Όλοι είμαστε εκειφιλαρακια μου καλησπερα ποιος ειναι διαθεσιμος να κανει εγγραφη?
Το Refer a Friend, το νέο συναρπαστικό πρόγραμμα ανταμοιβής για τα μέλη της Stoiximan είναι εδώ! Μοιράσου την εμπειρία της Stoiximan με τους φίλους σου και βγείτε όλοι κερδισμένοι! Προσκάλεσε τους φίλους σου να εγγραφούν στη Stoiximan και κέρδισε έως και 100€!
Πώς λειτουργεί:
Προσκάλεσε τους φίλους σου να εγγραφούν στη Stoiximan και κέρδισε έως και 100€ σε δωρεάν στοιχήματα (Free Bet). Κάνε εγγραφή στο πρόγραμμα, αντίγραψε και μοιράσου τον σύνδεσμο παραπομπής (link) με έναν φίλο σου και μόλις κάνει εγγραφή από τον συγκεκριμένο σύνδεσμο και πραγματοποιήσει την πρώτη κατάθεση (ελάχιστο ποσό 10€), ένα δωρεάν στοίχημα (Free Bet) αξίας 10€ θα πιστωθεί και στους δύο.