Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.159
- Πόντοι
- 12.756
εγω παει , το εχασα το τρενοΜετά από εσένα... καταλαβαίνεις δηλαδή...
εσυ πρεπει να εξασφαλιστεις
εγω παει , το εχασα το τρενοΜετά από εσένα... καταλαβαίνεις δηλαδή...
ενας μπον βιβερ δεν παντρευεται ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεπότε θα παντρευτεις ?
ενας μπον βιβερ δεν παντρευεται ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εγω ειμαι 51 το εκανα πριν σχεδον 20 χρονια και το τελειωσα σε 3 μηνεςπρεπει να παντρευτει αυτος, ΠΡΕΠΕΙ
σε λιγες μερες κανει εμβόλιο, επισης πρεπει γιατι εχει φτασει 48 ρε μαλακα , 48 !!!!
αυτος δεν χωρίζει , ειναι σκυλος πιστος , αντεχειεγω ειμαι 51 το εκανα πριν σχεδον 20 χρονια και το τελειωσα σε 3 μηνες
μια χαρα ειναι αν και εχει πολυ καλη γυναικα.. ειναι τυχερος ο μπαγασαςπρεπει να παντρευτει αυτος, ΠΡΕΠΕΙ
σε λιγες μερες κανει εμβόλιο, επισης πρεπει γιατι εχει φτασει 48 ρε μαλακα , 48 !!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι θα λεει , εχω σχεση ?????
Αν πηγαίνουν όλα καλά όντως δεν χωρίζωαυτος δεν χωρίζει , ειναι σκυλος πιστος , αντεχει
ποτε το κανεις το μπολι 18?Θά μείνω αραβωνιασμενος
Ναι την άλλη Τρίτη μεσημέριποτε το κανεις το μπολι 18?
τι αρραβωνιασμενος βρε μαλακα , πηγαινε κανε συμφωνο τουλαχιστονΘά μείνω αραβωνιασμενος
αν χρειαστης κατι εχουμε υψηλες γνωριμιες τα καλυτερα κορακιαΝαι την άλλη Τρίτη μεσημέρι
εγω λεω να θαψω τους δισκους με τις τσοντες πριν το κανω..Ναι την άλλη Τρίτη μεσημέρι
τι συμφωνο Χ η Ψτι αρραβωνιασμενος βρε μαλακα , πηγαινε κανε συμφωνο τουλαχιστον
αδειασε και μεσα 17 βράδυ , ποτέ δεν ξέρεις... να περιμένουμε εδω τον απόγονο σου να αναλάβει το νικ σου
δωρισε τους σε κανενα που πηδαει πολυεγω λεω να θαψω τους δισκους με τις τσοντες πριν το κανω..
ποτε δεν ξερεις θελω να αφησω καλο ονομα
μπα οχι... αν ζησω θα τους θελω πισωδωρισε τους σε κανενα που πηδαει πολυ
μπα οχι... αν ζησω θα τους θελω πισω
και αν δεν ζησεις ???? εχει εδω παληκαρια που τον κανουν σφεντονα χωρις καν να εχουν μια τσοντα δεν θελεις να ευτηχυσουν στην ζωη τους???μπα οχι... αν ζησω θα τους θελω πισω
ΝΑΙ ΑΜΕΜπορείτε πάντα να τους εμπιστευτείτε για φύλαξη στον κ. Μουνιβαγόνι.
ΝΑΙ ΑΜΕ
τι ακριβως πρπει να κανω?