TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ε ναι στην μαλακια πρωτη και με διαφοραδεν πιστευει , δεν πιστευει !!!
Κατι θα ξερει παραπανω , οι περιπτεραδες και οι ταξιτζηδες ειναι ΓΝΩΣΤΕΣ
ε ναι στην μαλακια πρωτη και με διαφοραδεν πιστευει , δεν πιστευει !!!
Κατι θα ξερει παραπανω , οι περιπτεραδες και οι ταξιτζηδες ειναι ΓΝΩΣΤΕΣ
τερμα τα ψεμματα,ΤΕΡΜΑ λεγε ποτε θα παμε περιπτερι να τον ανασκολοπησω...ε ναι στην μαλακια πρωτη και με διαφορα
εστειλε το βραδυ "ολα καλα?" και μια λυπημενη φατσα και μετα πηρε ττηλ
το επαιξα απασχολημενος αλλα με χτυπησε στο συναισθημα.
το μουνι εξουσιαζει δυστυχωςΉταν σκληρός και τον έλεγαν βούτυρο.
οποτε θες ...αν και σημερα πιστευω ρεπαρει και θα ειναι θαλλασα κυνηγαει λουτσους με πι μπροστατερμα τα ψεμματα,ΤΕΡΜΑ λεγε ποτε θα παμε περιπτερι να τον ανασκολοπησω...
Μαλακία ταινία.σουτερ το εγραψε ο Ρεζ ρε μουνι δεν θυμομουν
ερε ερμε τζιμαρα τι ονειρο να εβλεπες ...?τερμα τα ψεμματα,ΤΕΡΜΑ λεγε ποτε θα παμε περιπτερι να τον ανασκολοπησω...
μαλακια και μενα δεν μου αρεσεΜαλακία ταινία.
δεν ειχε κατι αλλο χθες αλλα για να περνα η ωρα καλη ηταν μωρε..Μαλακία ταινία.
οποτε θες ...αν και σημερα πιστευω ρεπαρει και θα ειναι θαλλασα κυνηγαει λουτσους με πι μπροστα
Θέλω σχόλιο για τον χορό της Σαλμα Χαγιεκ μπροστά στον κο Ταραντίνο στο From Dusk till Dawn...
γιατι δε τραβας καμια παχυα?δεν ειχε κατι αλλο χθες αλλα για να περνα η ωρα καλη ηταν μωρε..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειστε μουνηδες
εχω ακουσει οτι η μαλακια κουφαινει και τυφλωνει και το αποφευγωγιατι δε τραβας καμια παχυα?
αρα εισαι κωφαλαλος?εχω ακουσει οτι η μαλακια κουφαινει και τυφλωνει και το αποφευγω
ο πουσυ για αυτο δεν ακουει και δεν βλεπει που ολοι του φωναζουν ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΒΡΕεχω ακουσει οτι η μαλακια κουφαινει και τυφλωνει και το αποφευγω
δεν εχεις κοσμοτε ?? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ?δεν ειχε κατι αλλο χθες αλλα για να περνα η ωρα καλη ηταν μωρε..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειστε μουνηδες
αγιε γιατι τοσο μενος ο πριγκηπας
εχει κατι μαζι σου η τα γνωστα να χαμε να λεγαμε ?