ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 597
- Πόντοι
- 96
Μονο αν της πεις οτι πας εκκλησια και προσευχεσαι εχεις πιθανοτητες να τη ριξειςθα της πουμε οτι εχουμε το νεκρονομικον του αλχαζρεντ το γνησιο
Μονο αν της πεις οτι πας εκκλησια και προσευχεσαι εχεις πιθανοτητες να τη ριξειςθα της πουμε οτι εχουμε το νεκρονομικον του αλχαζρεντ το γνησιο
Παπάρια χαρτοπόλεμος...Αυτος γκαστρωσε μια θαυμαστρια του και το εμαθε η γυναικα του και επεσε παντοφλα
Σοβαρα ? Ποιες εχουν στην ομαδα τους ?Παπάρια χαρτοπόλεμος...
Για την τηλεόραση τα έκαναν όλα...
Στην πραγματικότητα έχουν γραφείο συνοδών πολυτελείας.
Μονο αν της πεις οτι πας εκκλησια και προσευχεσαι εχεις πιθανοτητες να τη ριξεις
Καλή Χρονιά.Καλησπέρα σε όλα τα φιλαράκια...
Δεν ασχολειται πλεον με μαγειες αυτη εκλασε πατατα μονο για το σεξ τα εκανε ολα
Μαγειρευει κιολας μετα το εξαντλητικο σεξ ?
αδιστακτηΔεν ασχολειται πλεον με μαγειες αυτη εκλασε πατατα μονο για το σεξ τα εκανε ολα
Η μπαρμπαριγου ?Η Αργυρώ μαγειρεύει. Αλλά πρέπει να της πείτε από πριν τι ορέγεσθε για να φέρει τα υλικά.
Σοβαρα ? Ποιες εχουν στην ομαδα τους ?
Ναι.Η μπαρμπαριγου ?
Σεξουαλικη τελετη τωρα θελει να κανει οικογενεια λεειαδιστακτη
φαντασου τι τσιμπουκια θα κανει
Ελληνιδες φυσικα και γνωστες τηλεπερσονεςΑπό Ελληνίδες η από αλλοδαπές;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι.
Δεν παω ποτε με αγνωστεςΣεξουαλικη τελετη τωρα θελει να κανει οικογενεια λεει
Ελληνιδες φυσικα και γνωστες τηλεπερσονες
Δεν ασχολούνται με τηλεπερσόνες. Έχουν σοβαρό γραφείο.Σεξουαλικη τελετη τωρα θελει να κανει οικογενεια λεει
Δεν παω ποτε με αγνωστεςΣεξουαλικη τελετη τωρα θελει να κανει οικογενεια λεει
Δηλαδη οι τηλεπερσονες ειναι γελοιες ? Εγω αυτες εχω απωθημενο ειναι οι crush μουΔεν ασχολούνται με τηλεπερσόνες. Έχουν σοβαρό γραφείο.
Με τρελαινουν τυπου χαζοσκορδα και χαζογερονικολουΔεν ασχολούνται με τηλεπερσόνες. Έχουν σοβαρό γραφείο.
Από ηθοποιούς και τραγουδίστριες με με τουλάχιστον τρείς βραβεύσεις στο ενεργητικό τους και πάνω.Δηλαδη οι τηλεπερσονες ειναι γελοιες ? Εγω αυτες εχω απωθημενο ειναι οι crush μου
Ποιεες ποιες ? Μπορω να μαθω ?Από ηθοποιούς και τραγουδίστριες με με τουλάχιστον τρείς βραβεύσεις στο ενεργητικό τους και πάνω.
Εχει τηλεφωνο ?Από ηθοποιούς και τραγουδίστριες με με τουλάχιστον τρείς βραβεύσεις στο ενεργητικό τους και πάνω.
Θελω παω με ποιοτικες γυναικεςΠοιεες ποιες ? Μπορω να μαθω ?
Εχει τηλεφωνο ?
Ποιεες ποιες ? Μπορω να μαθω ?
Εχει τηλεφωνο ?