Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.636
- Πόντοι
- 6.056
μουναρα την θελωΗ μαργετη παντως δεν ασχολειται
μουναρα την θελωΗ μαργετη παντως δεν ασχολειται
Εχει προγραμμα ? Ποσα χρεωνει ?μουναρα την θελω
Ενας απλος στερημενος αγαμητος ανθρωπακος ειμαι που ψαχνει απεγνωσμενα μουνι να ταισει τον πουτσο του τι λες στα παιδια ?Τυπος ares ειναι η υλοποιηση της καταρας που εριξα στο αυτιστικο μνημα σας....
δεν ξερωΕχει προγραμμα ? Ποσα χρεωνει ?
Τρελενομαι εχει κατι ματιαδεν ξερω
πρεπει να μαθουμε φιλε-αρη
Εισαι ο Δουρειος Ιππος μου,η Τζιχαντ που δεν θα τελειωσει ποτε μεχρι να εξαλειφθει και το τελευταιο αυτιστοναυαγιο.....Ενας απλος στερημενος αγαμητος ανθρωπακος ειμαι που ψαχνει απεγνωσμενα μουνι να ταισει τον πουτσο του τι λες στα παιδια ?
Αυτη κι αν ειναι διασημηδεν ξερω
πρεπει να μαθουμε φιλε-αρη
Οταν γαμησω σελεμπριτι ελλεεινιδα θα ησυχασετε πλεονΕισαι ο Δουρειος Ιππος μου,η Τζιχαντ που δεν θα τελειωσει ποτε μεχρι να εξαλειφθει και το τελευταιο αυτιστοναυαγιο.....
Καναν βιζιτες απο τοτε οι διασημες ? Ή εισασταν φιλοι ?
τωρα θα ειναι 50 χρονων ομωςΑυτη κι αν ειναι διασημη
Γουσταρω τη ζηνοβια συνομηλικη μουΒίζιτες. Της εξέδιδε τότε ο Πασχάλης ο Αρβανιτίδης.
Φουλ σωματέμπορας.
Λιγο μεγαλυτερη μου σιγατωρα θα ειναι 50 χρονων ομως
Απο τι ξερω ειναι 40 και μαλλοντωρα θα ειναι 50 χρονων ομως
το 90 δεν εσφαζε κοσμο στον σατανα? δεν θα ηταν 20 τοτε?Απο τι ξερω ειναι 40 και μαλλον
17 ηταν τωρα ειναι 38 η κοπελα το γκουγκλαρα. Τωρα ειναι πιστη χριστιανη και δεν αποχωριζεται το σταυρο της λογω φοβου. Εχει μετανιωσειτο 90 δεν εσφαζε κοσμο στον σατανα? δεν θα ηταν 20 τοτε?
Αυτος γκαστρωσε μια θαυμαστρια του και το εμαθε η γυναικα του και επεσε παντοφλαΒίζιτες. Της εξέδιδε τότε ο Πασχάλης ο Αρβανιτίδης.
Φουλ σωματέμπορας.
16 ηταν το 92 βρηκα εγω17 ηταν τωρα ειναι 38 η κοπελα το γκουγκλαρα. Τωρα ειναι πιστη χριστιανη και δεν αποχωριζεται το σταυρο της λογω φοβου. Εχει μετανιωσει
Πως θα γινει να κανουμε το κονεκτιόν16 ηταν το 92 βρηκα εγω
θα της πουμε οτι εχουμε το νεκρονομικον του αλχαζρεντ το γνησιοΠως θα γινει να κανουμε το κονεκτιόν