ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.176
- Πόντοι
- 5.006
Λευτέρη ρομβηςΕίμαι σε σκέψη...
Για πες για κέντρο κοντά...
Λευτέρη ρομβηςΕίμαι σε σκέψη...
γκουντυς μπεργκερ ΟθωνοςΕίμαι σε σκέψη...
Σε καθιστό ρε μάν.Λευτέρη ρομβης
Έχω να φάω σε γκούντις από 18 χρόνωνγκουντυς μπεργκερ Οθωνος
ρε ρε ρε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεγκουντυς μπεργκερ Οθωνος
φιλε-Μπαρε τι επαθες;ρε ρε ρε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Αφού δεν σου έριξε φάσκελο πάλι καλα να λες...φιλε-Μπαρε τι επαθες;
βρε γαμιολες ωραια ειναι για μια στο τοσοΑφού δεν σου έριξε φάσκελο πάλι καλα να λες...
ελα ντε μιλαω με ανθρωπο που τρωει πιτσινια δρακουλινια και πακοτινια.φιλε-Μπαρε τι επαθες;
μονο στα ποτακια μουελα ντε μιλαω με ανθρωπο που τρωει πιτσινια δρακουλινια και πακοτινια.
Ρε μαλακα μόνο στην Γούναρη έχεις 4-5 μπεργκεράδικα.βρε γαμιολες ωραια ειναι για μια στο τοσο
τρωω και στα χομ...μια χαρα εχουν κανει τα μπεργκερ τους τα γκουντυςΡε μαλακα μόνο στην Γούναρη έχεις 4-5 μπεργκεράδικα.
Τα γούδις δεν είναι καν επιλογή....
Αν και έχω μάθει ότι βελτίωσαν τα μπέργκερ τους,έχει χαλάσει το όνομα τους.
μονο κλαμπ ΜΟΝΟ.Ρε μαλακα μόνο στην Γούναρη έχεις 4-5 μπεργκεράδικα.
Τα γούδις δεν είναι καν επιλογή....
Αν και έχω μάθει ότι βελτίωσαν τα μπέργκερ τους,έχει χαλάσει το όνομα τους.
να βάλεις τα δρακουλίνια σαν μασέλα στην κα βάρου να δεις τι τρομάρα θα πάρει...ελα ντε μιλαω με ανθρωπο που τρωει πιτσινια δρακουλινια και πακοτινια.
Στα Χανιά το είχα κάνει χρυσό.τρωω και στα χομ...μια χαρα εχουν κανει τα μπεργκερ τους τα γκουντυς
ΡΕ ΜΛΚ ΡΕ ΜΛΚ ποσες μερες εισαι αρρωστος?μια ιωση δεν κραταει πανω απο 3 μερες εκτος και αν ποναει το λαιμουδακι σου και το εχεις κανει λες και ειναι επεμβαση καρδιας.τωρα για καποιο λογο που ειμαι αρρωστος δεν θελω κρεας
Έλα τσακο και εσύ τα θέλει ο κωλος σουβρε γαμιολες ωραια ειναι για μια στο τοσο
ρε μλκ ρε μλκ και συ αφου εκει ηταν ο αντμιραλ τι φοβοσουν?Στα Χανιά το είχα κάνει χρυσό.
Κάθε μέρα άλλαζα στολή εξόδου στις τουαλέτες του για να κυκλοφορήσει σαν άνθρωπος και λου φυλούσανε τον σάκο τα παιδιά εκεί.
Ένα γκόλντεν είχε που άξιζε
Έχει καθίσματα ρε τι θες τεμεναδεςΣε καθιστό ρε μάν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω να φάω σε γκούντις από 18 χρόνων