Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.607
- Πόντοι
- 10.411
μουνοπανα γαμιολες.
μουνοπανα γαμιολες.
Λίγα λόγια για τον Κύριο Νίπλη ρε παλιογαμιόλη.ελα μου ντε...ειναι σαν να ζηταει ο Τσαπο της Γλυφαδας συμβουλες χρωματισμου και πλυσιματος χαρτονομισματων
δεν τον ξερω τον κυριοΛίγα λόγια για τον Κύριο Νίπλη ρε παλιογαμιόλη.
Εσύ χάνεις, εξαίρετος επαγγελματίας, επιχειρηματίας, Κ-Υ-Ρ-Ι-Ο-Σδεν τον ξερω τον κυριο
θείο Λάκη?Γιατί έχεις καταρράκτη ρε παλιομαλάκα.
ε οχι και κυριος εδω εφαγα εγω πορτα απο καλιροη επειδη ζηταει κυριους ποσο μαλλον ο νιπλης που πληρωνει με χαρτοπετσετες.Λίγα λόγια για τον Κύριο Νίπλη ρε παλιογαμιόλη.
ειναι εργοστασιαρχης εφτιαχνε ποαλια τις χαρτοπετσετες με τυπωμενα χαρτονομισματα.δεν τον ξερω τον κυριο
φιλε-Μπαρε θα σε παρακαλεσω να τιμησεις το στεφανι σου και να απεχεις απο πονηρα νηματαε οχι και κυριος εδω εφαγα εγω πορτα απο καλιροη επειδη ζηταει κυριους ποσο μαλλον ο νιπλης που πληρωνει με χαρτοπετσετες.
έφαγε πόρτα, μην ανησυχείςφιλε-Μπαρε θα σε παρακαλεσω να τιμησεις το στεφανι σου και να απεχεις απο πονηρα νηματα
Λάκης είσαι και φαίνεσαι.θείο Λάκη?
έχω μπερδευτεί με τους Τέληδες...
εγω για επικοινωνια ενδιαφερομαι.έφαγε πόρτα, μην ανησυχείς
διαβάζει η κα βάρου...
.......Επιτέλους κάποιος έπρεπε να τους υπενθυμίσει αυτήν την λεπτομέρεια στους τεμπελχανάδες.δεν δουλευετε ρε μουνοπανα?
δεν βαδιζεις καλαεγω για επικοινωνια ενδιαφερομαι.
απεριόριστη....εγω για επικοινωνια ενδιαφερομαι.
Κάτσε ρε θείο, μια άδεια είπαμε να πάρουμε.δεν δουλευετε ρε μουνοπανα?
ηδη τσεκαρουν ποτε πεφτει καθαρα δευτερα οι ρεμπασκεδες.......Επιτέλους κάποιος έπρεπε να τους υπενθυμίσει αυτήν την λεπτομέρεια στους τεμπελχανάδες.
27 φεβρουαρίουηδη τσεκαρουν ποτε πεφτει καθαρα δευτερα οι ρεμπασκεδες
ειναι 3ημερο των φωτων,θα παρω @Katerina @Kaliroi @Kiara.vip να τις περπατησω βυτινα.ηδη τσεκαρουν ποτε πεφτει καθαρα δευτερα οι ρεμπασκεδες