baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.763
- Πόντοι
- 6.035
εγω θα πεταξω ενα λουλουδι σε σκυλαδικο στη μνημη του.θα κλαψει και ο νιπλης....εγω θα πεταξω ενα λουλουδι στην Θ7 στην μνημη σου
εγω θα πεταξω ενα λουλουδι σε σκυλαδικο στη μνημη του.θα κλαψει και ο νιπλης....εγω θα πεταξω ενα λουλουδι στην Θ7 στην μνημη σου
Δεν βλέπεις Νότιγχαμ του κυρίου προέδρου εσύ ρε νιμού?θα κλαψει και ο νιπλης....εγω θα πεταξω ενα λουλουδι στην Θ7 στην μνημη σου
φίλε βάρο, φόρεσες κόκκινο σώβρακο άγιου βασίλη το βράδυ?εγω θα πεταξω ενα λουλουδι σε σκυλαδικο στη μνημη του.
κοκκινες καλτσες και ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ.φίλε βάρο, φόρεσες κόκκινο σώβρακο άγιου βασίλη το βράδυ?
χωρίς σώβρακο?κοκκινες καλτσες και ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ.
Εμείς εδώ με Άκη,Τσοβόλα,Κουτσόγιωργα,Γεννηματά πετάξαμε ήδη μερικά εις μνήμην του μισθωτούθα κλαψει και ο νιπλης....εγω θα πεταξω ενα λουλουδι στην Θ7 στην μνημη σου
Όταν αρχίσει να αλυχτά ενημερώστε με να ξεκινήσω τις προετοιμασίες για την κηδεία.σπιτικη Βασιλοπιτα γαματη.....δεν το βρηκα..
κουκλα εχει καταλαβει οτι δεν ειμαι καλα και ολο παει γυρω μου και κλαιει οταν κουκουλωνομαι
θα σας θαψω ολους μουνοπαναΌταν αρχίσει να αλυχτά ενημερώστε με να ξεκινήσω τις προετοιμασίες για την κηδεία.
Θα μου κλάσεις την ποιμαντορική μου ράβδο.θα σας θαψω ολους μουνοπανα
Αυτη που μ'αρεσει τωρα ειναι στους παγιδευμενους μυστηριο μωρο εχει μιση καταγωγη απο πολωνια. Η μαρθα λαμπιρη φεντοροφ(αννα ροδιτη). Και αυτη που παιζει το ρολο της φοιτητριας νεφελης αλλα δεν λενε το ονομα της γιατι εμφανιστηκε μονο δυο φορες τρεχα γυρευε αντε να τη βρεις!Αυτό .
Αυτό το καυλοραπανο εκεί παίζει , στην γη της ελιάς . Είδες που τα ξέρεις όλα ?
Εγώ ξεροχυνω με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τύπε μου ...Αυτη που μ'αρεσει τωρα ειναι στους παγιδευμενους μυστηριο μωρο εχει μιση καταγωγη απο πολωνια. Η μαρθα λαμπιρη φεντοροφ(αννα ροδιτη). Και αυτη που παιζει το ρολο της φοιτητριας νεφελης αλλα δεν λενε το ονομα της γιατι εμφανιστηκε μονο δυο φορες τρεχα γυρευε αντε να τη βρεις!
Κοροναϊός?οχι φιλε χειροτερα..αυριο μαλλον θα παω γιατρο αν ειναι ανοιχτος
οχι εκανα τεστΚοροναϊός?
Προτιμω κωνσταντινα κλαψινου φατσα ελλεεινιδας μου θυμιζει αυτες που μου εριχναν χυλοπιττες και το επαιζαν αθωες και σοκαρισμενες οταν τις μιλουσα για ερωτα. Και πηγαινα μετα και σκυλογαμιοντουσαν με αυτους που γουσταραν και τα εκαναν ολα. Μην βλεπεις τις αθωες φατσες τους ειναι κατι γαμιολες αυτες.... <<τζιολα μπακλεση γερονικολου λασκαρακη λιωση εξηνταβελωνη ταβουλαρη δουκισσα νομικου>>Εγώ ξεροχυνω με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τύπε μου ...
Δεν την έχεις αναφέρει και ανησυχώ
Στείλε μήνυμα στον τάκη που είναι στις παρυφές της σόου μπιζ και τους ξέρει όλουςΑυτη που μ'αρεσει τωρα ειναι στους παγιδευμενους μυστηριο μωρο εχει μιση καταγωγη απο πολωνια. Η μαρθα λαμπιρη φεντοροφ(αννα ροδιτη). Και αυτη που παιζει το ρολο της φοιτητριας νεφελης αλλα δεν λενε το ονομα της γιατι εμφανιστηκε μονο δυο φορες τρεχα γυρευε αντε να τη βρεις!
χτες παυλακη είχε ουρα μέχρι τον ανθρωποπιτα σπιτικη?
κεικ η τσουρεκι?
φλουρι η φρουρι?
το βρηκες?
στην κουκλα εκοψες?
Κονιάκ μην ξεχάσεις,Κονιάκ!χτες παυλακη είχε ουρα μέχρι τον ανθρωπο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κολυβα κουλουράκια καφεδες όλα έτοιμα
Α μην ξεχασω και τις ελεεινες ελλεεινιδες που το παιζουν οτι δεν ξερουν απο σεξ και τις εχουν ξεσκισει πηνελοπη πλακα ντανη γιαννακοπουλου αρετη πασχαλη ναντια κοντογιωργη αρετη κετιμε ναντια μπουλε αθηνα οικονομακου χριστινα βραχαλη . Αυτες με μπλοκαραν στο instagram γιατι τους προτεινα να βγουμε να γνωριστουμε απο κονταΕγώ ξεροχυνω με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τύπε μου ...
Δεν την έχεις αναφέρει και ανησυχώ
Κόνιακ ρε κόνιακ με μπλοκαρε στο facebook γιατι την ειπα κονιάκΚονιάκ μην ξεχάσεις,Κονιάκ!