Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Με Σοφία φυρού συμβιβάζεσαι ?
Έχω πηγές (όχι ιαματικές)
:alivedick::alivedick::alivedick:
Καλη ειναι και η φυρου. Μηπως εχεις και γιουσεφ ?ή καινουργιου να την δροσισω λιγο που ειναι χωρις συντροφο και κλαιει το μοναχουλι

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
62
Like
35.573
Πόντοι
22.936

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
62
Like
35.573
Πόντοι
22.936
Κάτσε με μπέρδεψες τώρα . Εγώ τελευταίο σχόλιο έκανα για την γαλοπούλα
Go Vegan GIF by Catskill Animal Sanctuary

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Λοιποοοονννν.... θελω τις γκομενες απο το μπρουσκο του αντεννα τις αγριες μελισσες τον ηλιο απο τους παγιδευμενους το πρωινο το πρωινο μας τη καμπουρη απο το παμε δαναη την τσιμτσιλη απο το happy day. Ολες τις παρουσιαστριες ειδησεων και των εξωτερικων ρεπορταζ. Την φωτεινη απο το υγεια πανω απ'ολα. Τη τζενη μελιτα τη βικυ φλεσσα τη μαγια τσοκλη την ινα ταραντου την αθηνα χρυσαντιδου που ειναι μπερεττα η τατιανα κωτσου απο τα παιδια της νυχτας και η παγουρα τη σκορδα και τη σκορδου. Τη κοτσαιλιδου τη χρυσπα τη παπουλια μαζι με την κορη της την αφροδιτη , τη λαμπιρη φεντοροφ. Τις γυναικες απο την δικη μας οικογενεια που παιζει στο οπεν τη στογιαννη τη μοιρου τη ματουλα απο το καφε της χαρας και τη γωγω. Τη βαλια χασκα (εφη ρασσια)την κερασια σαμαρα (πενελοπη μαρκατος)τη νεφελη κουλουρη τις φαρμακοποιους μου νατασα και νικολετα

Τελευταία τροποποίηση:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
62
Like
35.573
Πόντοι
22.936
Λοιποοοονννν.... θελω τις γκομενες απο το μπρουσκο του αντεννα τις αγριες μελισσες τον ηλιο απο τους παγιδευμενους το πρωινο το πρωινο μας τη καμπουρη απο το παμε δαναη την τσιμτσιλη απο το happy day. Ολες τις παρουσιαστριες ειδησεων και των εξωτερικων ρεπορταζ. Την φωτεινη απο το υγεια πανω απ'ολα. Τη τζενη μελιτα τη βικυ φλεσσα τη μαγια τσοκλη την ινα ταραντου την αθηνα χρυσαντιδου που ειναι μπερεττα η τατιανα κωτσου απο τα παιδια της νυχτας και η παγουρα τη σκορδα και τη σκορδου. Τη κοτσαιλιδου τη χρυσπα τη παπουλια μαζι με την κορη της την αφροδιτη , τη λαμπιρη φεντοροφ. Τις γυναικες απο την δικη μας οικογενεια που παιζει στο οπεν τη στογιαννη τη μοιρου τη ματουλα απο το καφε της χαρας και τη γωγω. Τη βαλια χασκα (εφη ρασσια)την κερασια σαμαρα (πενελοπη μαρκατος)τη νεφελη κουλουρη τις φαρμακοποιους μου νατασα και νικολετα
Πολυβόλο είσαι ρε τρελέ .
Πολύ τηλεόραση βλέπεις .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Θελω την γυναικα που θα παω να την ξερω με ερεθιζει πιο πολυ οι αγνωστες δεν με ελκυουν. Αν καποια δεν την ξερω καιρο.... να υπαρχει ερωτας ....
Τυπάρα μου, σου έχω διάσημη, ψήνεσαι;

didi.afroditi_135242936_1104125866707392_2832741920153318536_n.jpg

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Πολυβόλο είσαι ρε τρελέ .
Πολύ τηλεόραση βλέπεις .
:cheesy: γουσταρω να γαμησω διασημες
Τυπάρα μου, σου έχω διάσημη, ψήνεσαι;

didi.afroditi_135242936_1104125866707392_2832741920153318536_n.jpg
Who is she ?ποια ειναι η κερία παιζει στην tv ή στο θεατρο μηπως ειναι μοντελο χωρις αναστολες ?

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
62
Like
35.573
Πόντοι
22.936
Και η γη τής Ελιάς έχει κάνα δύο δυνατά μουνετα ...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
παω να φτιαξω καφεδακι και ερχομαι να μου τα πειτε.

ares

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2006
Like
597
Πόντοι
96
Και η γη τής Ελιάς έχει κάνα δύο δυνατά μουνετα ...
Δεν τα προλαβαινω ολα να τα δω αλλα ειναι γνωστες ηθοποιοι περιπου τις ξερω οσες παιζουν σε σηριαλ κι απο παλια. Η τζολα που παιζει ?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom