athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.216
- Πόντοι
- 12.756
στειλε εδω και ενα πανετονε γιατι ειμεθα ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟΙ εμεις φιλε-Μπαρενα σου στειλω ενα ζαχαρωμενο τσουρεκι.
στειλε εδω και ενα πανετονε γιατι ειμεθα ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟΙ εμεις φιλε-Μπαρενα σου στειλω ενα ζαχαρωμενο τσουρεκι.
αν αφησεις μουσια και αλουρευτα μαλια θα σου εχω μεροκαματακι του χρονου.Ε μα τα θελε ο κωλος του είναι αυτό προφίλ άντρα της οικοδομής να τρώει πανετονε και ζαχαρωμενα τσουρέκια?
Το καλύτερο λαστ κριστμαςlet it snow let it snow let it snoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow.
καλαθουπα θα σου φτιαξω με πανετονε λαγκαβουλιν και μεταξα 7αστερο.στειλε εδω και ενα πανετονε γιατι ειμεθα ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟΙ εμεις φιλε-Μπαρε
Φίλε βάρο, δες αυτό και θα χάσεις όλες τις θερμίδες που πήρες σήμερα...καλαθουπα θα σου φτιαξω με πανετονε λαγκαβουλιν και μεταξα 7αστερο.
Να κάνω αν ειναι και τατουάζ χελιδόνια στο στερνο θέλω να μοιάζω πολύ ρσενικοςαν αφησεις μουσια και αλουρευτα μαλια θα σου εχω μεροκαματακι του χρονου.
Όχι έφερε μπακλαβαδεςέφερε και τους καφέδες εκτός από καλαμάκια;
Έλα τσακοστειλε εδω και ενα πανετονε γιατι ειμεθα ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟΙ εμεις φιλε-Μπαρε
Να κάνω αν ειναι και τατουάζ χελιδόνια στο στερνο θέλω να μοιάζω πολύ ρσενικος
Έλα τσακο
βρε αντε γαμησου πρωί πρωί τραγοπαπαΜην ασχημονείς μωρη μπουχέσα.
βρε αντε γαμησου πρωί πρωί τραγοπαπα
Γαμιολα θα σε εξολομογησωΠοιος σε γαμεί εσένα μωρή μονγκολφιέρα;;;
Γαμιολα θα σε εξολομογησω
πότε θα πάμε για τσίμπημα?Θα μου κλάσεις την ποιμαντορική μου ράβδο.
Από του χρόνου.πότε θα πάμε για τσίμπημα?