baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.742
- Πόντοι
- 6.035
δεν πας να κανεις ινσταγκραμικο καμακι,εισαι σαν τα καμακια του ναυπλιου με τον ψαλτη.Θα βάλουμε και κορώνα πάνω από το νήμα σαν την σαντος
δεν πας να κανεις ινσταγκραμικο καμακι,εισαι σαν τα καμακια του ναυπλιου με τον ψαλτη.Θα βάλουμε και κορώνα πάνω από το νήμα σαν την σαντος
ναι λεμεσαν τα αλλα η οντως;
δεν πας να κανεις ινσταγκραμικο καμακι,εισαι σαν τα καμακια του ναυπλιου με τον ψαλτη.
Ευτυχώς που μπήκε τζιφ πανετονε γιατί ήμουν έτοιμος να ρωτήσω
Θα βάλουμε και κορώνα πάνω από το νήμα σαν την σαντος
για πες εσυ που εισαι κοσμογυρισμενος που στα πετραλωνα εχει πανετονε?Ευτυχώς που μπήκε τζιφ πανετονε γιατί ήμουν έτοιμος να ρωτήσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τυπε με έγραψε στην μουναρα της το ινσταγκραμικο μουνετο
να παω νατην τσιμεντωσω?Τυπε με έγραψε στην μουναρα της το ινσταγκραμικο μουνετο
ζηλευεις νιαμου εσυ κλασσικα απο σκλαβενιτη ψωνιζεις πανετονε.με κούριερ από ιταλία στο έστειλαν?
Όχι άφησε την να βράσει στο ζουμί της που δεν με έχεινα παω νατην τσιμεντωσω?
μη γίνεσαι βάρος τώρα λέμε...ζηλευεις νιαμου εσυ κλασσικα απο σκλαβενιτη ψωνιζεις πανετονε.
θείο μπορεί να χρειαστώ ένα τσιμέντωμανα παω νατην τσιμεντωσω?
έφερε και τους καφέδες εκτός από καλαμάκια;ήρθε το παιδί έφερε τα καλαμάκια
τρως πανετονε?μη γίνεσαι βάρος τώρα λέμε...
έχω ακούσει τέτοια περίπτωση, δεν έκανα πλάκα.
σε συγκεκριμένους φούρνους κοίταζα να πάρω, όχι σε σούπερ μάρκετ.
όχι, 1-2 φορές να έχω φάει...τρως πανετονε?
Έλεγα τυπε γιατί ήμουν έτοιμος να υποψιαστώ μήπως είσαι κρυφογκεηςόχι, 1-2 φορές να έχω φάει...
να σου στειλω ενα ζαχαρωμενο τσουρεκι.όχι, 1-2 φορές να έχω φάει...
Είσαι κρυφογκέης?να σου στειλω ενα ζαχαρωμενο τσουρεκι.
Ε μα τα θελε ο κωλος του είναι αυτό προφίλ άντρα της οικοδομής να τρώει πανετονε και ζαχαρωμενα τσουρέκια?Είσαι κρυφογκέης?
let it snow let it snow let it snoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow.Είσαι κρυφογκέης?