TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.980
- Πόντοι
- 456
Ήπια τις προάλλες το τζιν της nikka που φτιάχνει ουίσκι και έπαθα πλάκα.απο τζιν τι παιζει? tanqueray εγγυηση δεν λεω
Τα χουν γαμησει όλα οι Ιάπωνες.
Ήπια τις προάλλες το τζιν της nikka που φτιάχνει ουίσκι και έπαθα πλάκα.απο τζιν τι παιζει? tanqueray εγγυηση δεν λεω
Αδελφε τι έλεγε τελωνείο χθες?απο τζιν τι παιζει? tanqueray εγγυηση δεν λεω
αδερφε χτες ησυχια μεχρι το ξημερωμα....λυσαξαμε προχτεςΑδελφε τι έλεγε τελωνείο χθες?
απο τζιν τι παιζει? tanqueray εγγυηση δεν λεω
oxi etirixes to epipedo
φτου φτου φτουΠροσωπικά τζην και κονιάκ αποφεύγω ..... όσοι παλιοί πίναν τέτοια ποτά .... χαιρέτησαν νωρίς ....
ουισκάκηδες ξέρω πολλούς που πίνουν 60 χρόνια ........
Νομίζω άλλη φορά αμα είναι να πιω ουίσκι ακριβο θα πάρω λακαβουλιν που ξέρω ότι μου αρέσει
Το ουίσκο ρε γέρο , έχει μεγάλη ποικιλία γεύσεων , οπότε παίζει ρόλο η προσωπική προτίμηση , ανεξαρτήτως τιμής. Σε κάποιους αρέσουν κάποια αρώματα , σε κάποιους όχι . Το συγκεκριμένα , είναι αμάλγαμα μπέρμπον και σκοτσέζικου μαλτ , με ελαφριά αρώματα όμως . Αν δεν σου αρέσουν τα μπέρμπον , είναι ακατάλληλο για σένα . Κι εμένα δεν είναι από τα αγαπημένα μου. Αλλα πέρδικες ,dewars , dimple κτλ , δεν βάζω καν στο στόμα μου , δεν είναι του γούστου μου.
ναι....παρατηρω ελλειψη αγαπης,ρομαντισμου,Χριστουγεννιατικης διαθεσης..........
τις πταιει φιλε-Τρουμπ;νομιζω πρεπει να αγαπησουν και να αγαπηθουνναι....
oxi etirixes to epipedo
θείο μόνο τζιν πίνεις?φτου φτου φτου
αθηναιο καλε μου φιλε...ειμαι σφοδρα ερωτευμενος και ξερω οτι μονο εσυ εχεις την καταλληλη καρδια να ακουσειςτις πταιει φιλε-Τρουμπ;νομιζω πρεπει να αγαπησουν και να αγαπηθουν
και μπυρες θειο αμα ειναι νωριςθείο μόνο τζιν πίνεις?
Είμαστε όλο αυτιάαθηναιο καλε μου φιλε...ειμαι σφοδρα ερωτευμενος και ξερω οτι μονο εσυ εχεις την καταλληλη καρδια να ακουσεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και μπυρες θειο αμα ειναι νωρις
Νομίζω άλλη φορά αμα είναι να πιω ουίσκι ακριβο θα πάρω λακαβουλιν που ξέρω ότι μου αρέσει
Ναι και ταλισκερ πίνω μου αρέσει δεν θυμάμαι όμως πιο γιατί πίνω σπάνια ουίσκιΑν σου αρέσει το lagavulin .....
σου αρέσουν ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ
talisker
ardbeg
και σου αρέσουν και
oban
caol ila
laphroaig
bowmore
και αν την ψάχνεις πολύ το πιο σπάνιο
kilchoman