Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.514
- Πόντοι
- 10.411
Τι δώρο έκανες στην Κ.Mπάρου?ωρα να πιω γαλατακι.
Χρόνια της πολλά btw
Τι δώρο έκανες στην Κ.Mπάρου?ωρα να πιω γαλατακι.
Γάμο τυπε ;
δωρο τι δωρο?Τι δώρο έκανες στην Κ.Mπάρου?
Χρόνια της πολλά btw
δωρο τι δωρο?
τα εχει πει ο Μισθωτος ρε καιναρι..Εντωμεταξύ ήθελα να το παίξω απλας τις γιορτες και άφησα τα τσιπουρα για ένα ουίσκι 62 ευρώ και ήταν μετριότατο γκουαλντρομορε 12 κάπως έτσι που εισε ρε αθηναιε πτωχε με τις πέρδικες
Κριμα που χασαμε τον christos savidis τωρα θα σου εκανε ενδοφλεβεια με talisker skye να ξαναβρεις το φως σου….Εντωμεταξύ ήθελα να το παίξω απλας τις γιορτες και άφησα τα τσιπουρα για ένα ουίσκι 62 ευρώ και ήταν μετριότατο γκουαλντρομορε 12 κάπως έτσι που εισε ρε αθηναιε πτωχε με τις πέρδικες
Δεν πιστεύω να έκανες και συ ρεβεγιον στο Διονύση σαν τον νιπλησκασαμε ρε πουστη παλι
σπιτικά μαν γνήσιαΔεν πιστεύω να έκανες και συ ρεβεγιον στο Διονύση σαν τον νιπλη
τι τσιμπησεςσπιτικά μαν γνήσια
ψητό με κάστανα λαγό στιφάδο μπριζόλες σαλάτες ταλαγανιατι τσιμπησες
Δεν πιστεύω πάλι η δικιά σου να σου έκανε σουβλάκια ? Αν ναι μάλλον θέλει να πάρεις ποδιτι τσιμπησες
λες;Δεν πιστεύω πάλι η δικιά σου να σου έκανε σουβλάκια ? Αν ναι μάλλον θέλει να πάρεις ποδι
Πως γίνεται αυτό?Πληροφοριακά... παίζει καινούργια πολιτική με mute σε νήματα, εγώ έχω για την ώρα 1 στο fansito...
Μάλιστα, είχαμε την ιγκνορ λιστ και τώρα μυτε...Έτσι...
Με βλέπω σε κάνα μήνα να ανοίγω δικό μου νήμα και να γράφω μόνος μου...Μάλιστα, είχαμε την ιγκνορ λιστ και τώρα μυτε...
Που πάμε?