athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.740
- Πόντοι
- 12.756
απο Ν αρχιζει το νικ τουΟ Μπαρμπαπήδουλος;;;;
Έπρεπε να το περιμένω...
απο Ν αρχιζει το νικ τουΟ Μπαρμπαπήδουλος;;;;
Έπρεπε να το περιμένω...
Ο Μπαρμπαπήδουλος;;;;
Έπρεπε να το περιμένω...
Θα σε βιάσει άμα δει τι λές....απο Ν αρχιζει το νικ του
δεν γραφω κατι κακο....απλα οτι μενει Γλυφαδα και ειναι επιχειρηματιας αξιοσεβαστος σαν τους Κουτσολιουτσους ενα πραγμαΘα σε βιάσει άμα δει τι λές....
τα ναυάγια που αναφέρθηκαν , "επιχειρηματίες" του μπλοκ που χρωστάνε της μιχαλούς και σπιτώνουν 60ρες ανατολικιές .... που τους τα μασάνε χοντρά, ενώ στο μπλοκ δεν θα κοίταγε ούτε άστεγος ....
δεν θα ήθελα να συσχετίσετε με μέλη του φόρουμ ! πείτε μου ... ότι δεν έχετε τέτοιες προθέσεις !
ο μπαρμπαπήδουλας ... αν μένεις γλυφάδα .... θα μένει στα λεγόμενα ... "σπιτάκια κήπων" .... φαντάζομαι κάτι θα έχετε ακούσει σχετικά ....
@Νώντας 7 ;;;απο Ν αρχιζει το νικ του
Υποψιάζεστε κανένα γνωστό;
δεν μπορω να μιλησω ακομα εν ευθετω χρονο ομως θα τον αποκαλυψω
μενει και αλλος στην Γλυφαδα...
απο Ν αρχιζει το νικ του
Λες να τον παίρνει που και πού?
Ευτυχώς. Γιατί θα ήταν και τελείως άδικο από μέρους σας. Δεν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις εδώ.Απολύτως καμία. Σας βεβαιώ!
Ντροπή σας!!!
Είναι σαφές ότι μου ξέφυγε ένα ςΌλο και κάτι έχει πάρει το μάτι μου, εκτός από το αυτί μου.
Είναι σαφές ότι μου ξέφυγε ένα ς
Εννοούσα ο μπαρμπαπήδουλας αν μένει γλυφάδα ... θα μένει σε σπιτάκι κήπου !
Ευτυχώς. Γιατί θα ήταν και τελείως άδικο από μέρους σας. Δεν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις εδώ.
Οπότε κανείς μας, δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει για μέλη ... επιχειρηματίες με φέσι οθωμανικού τύπου,
που χρωστάνε της μιχαλούς και σπιτώνουν πουράτζες άνω των 60 , από το μπλοκ και τους τα τρώνε χοντρά ......
ενώ στις χώρες τους, δεν θα τις κοίταγε ούτε άστεγος .
Εξαιρετικά !Το κατάλαβα.
Εδώ-εδώ... Όχι. Αλλά εντός όλου του ιστοτόπου, κάπου πηγαίνει το μυαλό μου....
Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά έχω την εντύπωση ότι μένει κάπου στα βόρεια και όχι στα νότια...Είναι σαφές ότι μου ξέφυγε ένα ς
Εννοούσα ο μπαρμπαπήδουλας αν μένει γλυφάδα ... θα μένει σε σπιτάκι κήπου !
ταλαιπωρία η μπέμπα