baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.366
- Πόντοι
- 5.097
ελα ρε αλβανιαρη.Μποτεκα Βενετα
ελα ρε αλβανιαρη.Μποτεκα Βενετα
Τι νέα τύποι γαματε ?ελα ρε αλβανιαρη.
καλημερα φιλε-μπαρεελα ρε αλβανιαρη.
αρχιδια.Τι νέα τύποι γαματε ?
εχει χαθει η εννοια της καλησπερας,καληνυχτα λενε τετοια ωρα .καλημερα φιλε-μπαρε
Μην σε παίρνει από κάτω τυπε δεν λες πάλι καλά που δεν συχνάζεις στα εναλλακτικαδικα στο Κουκάκι και περιξ να έχεις γίνει πουστηςαρχιδια.
καλημερα λεμε τωρα εμεις οι ξενυχτηδεςεχει χαθει η εννοια της καλησπερας,καληνυχτα λενε τετοια ωρα .
λες εκει στον πεζοδρομο χαμηλα στου φιξ. ευτυχως που δεν με πηρε κανα ματι προχθες.Μην σε παίρνει από κάτω τυπε δεν λες πάλι καλά που δεν συχνάζεις στα εναλλακτικαδικα στο Κουκάκι και περιξ να έχεις γίνει πουστης
καλημερα ξενυχτη οταν η μερα φευγει εγω ερχομαι.καλημερα λεμε τωρα εμεις οι ξενυχτηδες
πινεις γαλατακι οταν ξημερωνει απο τον ΒΑΘΥ υπνο της νυχταςκαλημερα ξενυχτη οταν η μερα φευγει εγω ερχομαι.
και κορν φλεικς.πινεις γαλατακι οταν ξημερωνει απο τον ΒΑΘΥ υπνο της νυχτας
στην Συγγρου δεν ειναι ανοιχτο το 24ωρο;γαματο πατσα και μακαροναδες ειχεΈχουμε γίνει ξενύχτηδες του γλυκού νερού τις προάλλες έψαχνα τον Σαλονικιο στις Τζιτζιφιές να φάω πατσά έχουν κλήσει όλα τώρα να πούμε μετά σπο ξενύχτι τι τρώνε μπουριτος;
Τώρα που πες αυτό ... αυτός ο γαμημένος ο Βασίλης με το βρώμικο Πελασγίας & Θηβών στο Περιστέρι με την καντίνα γιατί το ακρίβυνε ο καριόλης ? Καίει πολύ πετρέλαιο η καντίνα που δεν την κουνάει ποτέ ?στην Συγγρου δεν ειναι ανοιχτο το 24ωρο;γαματο πατσα και μακαροναδες ειχε
βρηκανε παπα και θαβουν τα μουνοπανα ΟΛΑΤώρα που πες αυτό ... αυτός ο γαμημένος ο Βασίλης με το βρώμικο Πελασγίας & Θηβών στο Περιστέρι με την καντίνα γιατί το ακρίβυνε ο καριόλης ? Καίει πολύ πετρέλαιο η καντίνα που δεν την κουνάει ποτέ ?
Όταν τους δεις πες στους γαμημένους Μπάϊντεν και Πούτην τους ψάχνουμε τους γαμιόληδεςβρηκανε παπα και θαβουν τα μουνοπανα ΟΛΑ
ψοφος και ζοφοςΌταν τους δεις πες στους γαμημένους Μπάϊντεν και Πούτην τους ψάχνουμε τους γαμιόληδες
Μαλάκα διάβασα τζίφος δεν είμαι καλά πρέπει να χει πέσει το ζάχαρό μου ... ας τσιμπήσω κάτι τιςψοφος και ζοφος
μελομακαρονο με σοκολατα γαλακτος.Μαλάκα διάβασα τζίφος δεν είμαι καλά πρέπει να χει πέσει το ζάχαρό μου ... ας τσιμπήσω κάτι τις
μπα;ξυπνιος εισαι ακομα;μελομακαρονο με σοκολατα γαλακτος.